Celebrity News

Pa zar sa očevim kolegom? Đina Džinović se snimala u krevetu sa OVIM poznatim pevačem pa brzo izbrisala snimak (FOTO)

Novi dečko Đine Džinović enigma je za javnost

Pa zar sa očevim kolegom? Đina Džinović se snimala u krevetu sa OVIM poznatim pevačem pa brzo izbrisala snimak (FOTO)

Nakon što je javno potvrdila da je stavila tačku na vezu sa fudbalerom Andrejem Đurićem, koji od naredne sezone igra u Sloveniji, svi su se zapitali da li se to novi dečko Đine Džinović pojavio pa sportisti i influenserki pomutio planove za zajedničku budućnost.

Pročitajte: Mama i tata neka skrenu pogled: Đina i Kan Džinović UHVAĆENI u Budvi, pogledajte šta rade u noćnom provodu (FOTO)

 

 

Na temu raskida i novih emotivnih izbora ćerka Harisa i Meline Džinović nije želela da govori, međutim, najnovija fotografija ju je odala. Naime, Đina je na svom Tik Toku objavila video snimak dok na krevetu leži zagrljena sa drugim muškarcem, a šok za sve usledio je kada se doznalo o kome je reč.

Pročitajte: NOĆNA MORA svakog roditelja: Fotografija otkriva kako se ZAISTA slažu Đina i Kan Džinović

Miloš Nadaždin

 

Kraj ćerke muzičke zvezde ležao je ni manje ni više nego Vojaž, mladi kolega njenog oca, što je izazvalo brojne komentare. Njihova raznolikost i pretpostavke na račun njihovog odnosa  naterali su Đinu da snimak izbriše sa svog profila, što je dodatno probudilo sumnje da su Vojaž i ona nešto više od prijatelja.

Pročitajte: I to se dogodilo! Ćerka Harisa i Meline Džinović PO PRVI PUT otvorila vrata njihovog doma vrednog 2 MILIONA EVRA! (FOTO)

TikTok printscreen

 

Pitanje koje ostaje u vazduhu je da li bi se Haris umešao ukoliko bi se spekulacije obistinile i novi dečko Đine Džinović zaista postao Vojaž.

Komentari (0)

Loading