Celebrity News

Pa zar sa očevim kolegom? Đina Džinović se snimala u krevetu sa OVIM poznatim pevačem pa brzo izbrisala snimak (FOTO)

Novi dečko Đine Džinović enigma je za javnost

Pa zar sa očevim kolegom? Đina Džinović se snimala u krevetu sa OVIM poznatim pevačem pa brzo izbrisala snimak (FOTO)

Miloš Nadaždin

Nakon što je javno potvrdila da je stavila tačku na vezu sa fudbalerom Andrejem Đurićem, koji od naredne sezone igra u Sloveniji, svi su se zapitali da li se to novi dečko Đine Džinović pojavio pa sportisti i influenserki pomutio planove za zajedničku budućnost.

Pročitajte: Mama i tata neka skrenu pogled: Đina i Kan Džinović UHVAĆENI u Budvi, pogledajte šta rade u noćnom provodu (FOTO)

 

 

Na temu raskida i novih emotivnih izbora ćerka Harisa i Meline Džinović nije želela da govori, međutim, najnovija fotografija ju je odala. Naime, Đina je na svom Tik Toku objavila video snimak dok na krevetu leži zagrljena sa drugim muškarcem, a šok za sve usledio je kada se doznalo o kome je reč.

Pročitajte: NOĆNA MORA svakog roditelja: Fotografija otkriva kako se ZAISTA slažu Đina i Kan Džinović

Miloš Nadaždin

 

Kraj ćerke muzičke zvezde ležao je ni manje ni više nego Vojaž, mladi kolega njenog oca, što je izazvalo brojne komentare. Njihova raznolikost i pretpostavke na račun njihovog odnosa  naterali su Đinu da snimak izbriše sa svog profila, što je dodatno probudilo sumnje da su Vojaž i ona nešto više od prijatelja.

Pročitajte: I to se dogodilo! Ćerka Harisa i Meline Džinović PO PRVI PUT otvorila vrata njihovog doma vrednog 2 MILIONA EVRA! (FOTO)

TikTok printscreen

 

Pitanje koje ostaje u vazduhu je da li bi se Haris umešao ukoliko bi se spekulacije obistinile i novi dečko Đine Džinović zaista postao Vojaž.

Komentari (0)

Loading