Celebrity News

Razvod za nju nije bio lak: Danica Ristovski drastično promenila fizički izgled (FOTO)

Izgled Danice Ristovski više nije isti

Razvod za nju nije bio lak: Danica Ristovski drastično promenila fizički izgled (FOTO)

Ata Images

I taman kada su svi misili da će je razvod dotući, te da bez suze u oku neće moći da gleda kako njen bivši muž vodi na balove 39 godina mlađu izabranicu Anicu, bivša supruga Lazara Ristovskog pokazala je svima da je jaka poput stene.

Pročitajte: Spojila ih bolest, pa dobili najlepši životni poklon - Ovako izgleda muž Jelene Janković

Novi izgled Danice Ristovski najbolji je dokaz da jedna žena, koliko god naizgled krhko izgledala i bez samopouzdanja, koliko god godina i iskustva brojala, zapravo je postala nepobediva i ponosno zakoračila u novu životnu etapu.

ATA Images

 

Dok se svi pitaju padaju li joj teško Lazareva i Aničina javna pojavljivanja, Danica se na to ne osvrće.

Nema vremena da se bavi tuđim životom, fokusirana je na svoj, koji se uglavnom sastoji iz druženja sa prijateljima, decom i unucima, ali prevashodno je usmerena na rad.

ATA Images

 

Dosta snima, mnogi zaključuju da ima predivnu ulogu u novoj seriji "Zakopane tajne", te da projekat bez nje i njenog udela ne bi ni bio tako uspešan.

Budući da snimanja traju i po 12 sati, Danica nema vremena da se bavi naslovima i podnaslovima žute štampe, a kako su deca svoji ljud,i te ne mora da brine jesu li jeli i da li je kuća pospremljena, svoje slobodno vreme ona troši isključivo da nahrani sebe, svoju dušu i telo.

ATA images

 

Izlaske i putovanja sa prijateljima ne propušta, a postala je i glavna klijentkinja pojedinih bjuti-salona.

Izgleda da je Danica Ristovski posle razvoda svakim danom sve lepša, a jedna fotografija osvanula na društvenim mrežama najbolji je pokazatelj da joj samoća prija, te da je sada nova žena.

Pročitajte: Danica Ristovski u mladosti je bila toliko lepa da nije mogla da se spase od udvarača - Kažu da joj Anica nije ni do kolena, šta vi mislite?

Na slici dramska umetnica ima mejkap, nešto jači od onog na koji smo navikli, koji naglašava njene oči i usta, ali je baš zato sva njena lepota došla do izražaja.

 

 

Mnogi veruju da će se, kada vidi ovu sliku, Lazar predomisliti i možda poželeti da joj se vrati.

 

 

Komentari (0)

Loading