Celebrity News

Na adresu Milene Radulović još stižu ruže iz Rusije: Ognjen Janković će pobesneti (FOTO)

Veza Milene Radulović i Ognjena Jankovića pod budnim je okom medija

Na adresu Milene Radulović još stižu ruže iz Rusije: Ognjen Janković će pobesneti (FOTO)

Jakov Simović

Koliko je čvrsta veza Milene Radulović i Ognjena Jankovića najbolje svedoči činjenica da je muzičar ponosno stao uz glumicu na dan suđenja protiv Mike Aleksića. 

Navodno, ideja da se u sudu, a pred fotoreporterima, pojave zajedno bila je Milenina.

Pročitajte: Prvo Marija Šerifović, a sad i oni! U dom Nine Badrić tajno stigla beba: Pevačica objavila sliku

Želja mlade dramske umetnice, koja je svog učitelja i mentora glume optužila za seksualno zlostavljanje, bila je da svog izabranika detaljno uputi u čitav proces, što je smatrala da će se najbolje dogoditi ukoliko bude saslušao njeno izjašnjavanje.

Smatra se da je u neku ruku to bio i test za Ognjena koji je očigledno položio.

A.H./ATAImages

 

 

Veza Milene Radulović i Ognjena Jankovića od tog trena još je čvršća, spekulisalo se čak da su otpočeli zajednički život, a šapatom se po gradskim kuloarima priča da je i venčanje na pomolu.

Poznato je da je Ognjen u maju prošle godine okončao brak sa bivšom manekenkom, voditeljkom i rijaliti-učesnicom Bojanom Janković, sa kojom ima dvoje dece, a da li će ponovo zaplivati bračnim vodama vreme će pokazati.

Jakov Simović

 

Takođe, svi su upućeni u podatak da je Milena iza sebe ostavila dugogodišnju vezu sa kolegom Radovanom Vujovićem, kao i da je posle raskida sa njim bila u tajnoj vezi sa zgodnim Rusom.

Pročitajte: OTKRIVAMO! Ovde Milena Radulović živi sa Ognjenom Jankovićem! Od cene kuhinje će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Budući da o tome nikada javno nije govorila, niko ne zna ni kada ni kako se taj odnos okončao. Ono što se zna je da atraktivna umetnica i dalje dobija prekrasne bukete ruža iz Rusije.

instagram milena radulovic

 

 

Jednim se nedavno pohvalila i pratiocima na Instagramu, a svi se pitaju šta li Ognjen ima da kaže na to.

Komentari (0)

Loading