Celebrity News

Saša Popović je stalno proziva zbog obrazovanja, a evo šta je zapravo završila Viki Miljković (FOTO)

Obrazovanje Viki Miljković manje je poznata stvar

Saša Popović je stalno proziva zbog obrazovanja, a evo šta je zapravo završila Viki Miljković (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Obrazovanje Viki Miljković često je tema tabloida, a sve zbog toga što se bar jednom mesečno to pitanje poteže u okviru muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". 

Naime, Saša Popović voli da se po pitanju diplome šali sa Tašketovom suprugom, a neretko ga u tome podrže i ostale kolege Marija Šerifović, Ana Bekuta, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić.

Pročitajte: Razišli se Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević- Spakovali kofere i svako otišao na svoju stranu, a evo gde je mala Nina (FOTO)

Shvatajući šalu, Viki veseloj družini uglavnom u svom maniru odgovara, dajući im do znanja da je muzički potkovana i praksom i to s akademske strane. 

 

 

Početkom devedesetih godina ona je započela, a zatim i okončala Fakultet umetnosti u Prištini.

Nije smatrala neophodnim da o tome govori za javnost, zbog čega je taj podatak ostao manje poznat.

Za tri godine koliko je obrazovanje Viki Miljković tema "Zvezda Granda" pevačica još nijednom nije donela diplomu na uvid da svoje tvrde o fakultetskom obrazovanju dokaže, čime potpiruje nove spekulacije i šale Saše Popovića. 

Petar Đorđević

 

Do kada će u tom tonu nastaviti čuveni žiri da funkcioniše ostaje da se vidi, a svi se nadaju da će u neko doba Miljkovićeva odagnati sumnje u svoje akademsko školovanje.

Da li je fakultetski obrazovana ili nije njenim fanovima je manje važno.

Pročitajte: Viki Miljković platila novogodišnju dekoraciju 2.500 evra! Na granici kiča, samo joj još Deda Mraz fali

Karijera duga preko tri decenije najbolji je dokaz njene popularnosti i umešnosti da od ponuđenih kandidata napravi veliku zvezdu što joj je iz sezone u sezonu i cilj.

Instagram/screenshot viki miljkovic

 

Malo ko zna da je Viki pre par godina otpočela i posao sa nekretninama, a jedno vreme se pričalo i da je njen tim pokrenuo renoviranje Cecine Kuće na Kipru.

 

 

Komentari (0)

Loading