Celebrity News

Maja Berović zabila nož Ceci Ražnatović u leđa: Tek što su snimile duet ovo da joj uradi i to sa njenim najljućim suparnicama (FOTO)

Sukob Cece i Maje Berović tema je svih portala

Maja Berović zabila nož Ceci Ražnatović u leđa: Tek što su snimile duet ovo da joj uradi i to sa njenim najljućim suparnicama (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Otkako se našla na listi deset najslušanijih folk pevačica Maja Berović privukla je veliku pažnju svoje daleko popularnije koleginice Svetlane Cece Ražnatović, koja je insistirala na susretu, a vrlo brzo među pomenutim damama izrodilo se prijateljstvo, čvrsto i lepo kakvo na estradi još nije viđeno.

Pročitajte: Srna i Ana prvi put na koncertu bodre tatu Željka - Jovana objavila prelepu fotografiju

S tim u vezi smatralo se da je sukob Cece i Maje Berović nemoguća misija.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mnogi su se složili da je takvo prijateljstvo neuništivo, što su one opravdale idejom da snime duet.

Zapravo, prepevale su pesmu "Ne računaj na mene", koju je Ražnatovićeva svojevremeno otpevala sa Mirom Škorić, takođe jednom od koleginica i prijateljica od poverenja za koju se verovalo da nikada neće otići iz njenog života.

Ipak to se dogodilo.

Boško Karanović

 

Ceca i Mira posvađale su se, godinama ne pričaju, a niko, ponajmanje mediji, nisu upućeni u složenost tog sukoba.

Način na koji se družila sa Škorićevom Ceca danas praktikuje sa Aleksandrom Prijović, Slađom Alegro, pa i Majom Berović, koja ne krije sreću što se nalazi u tom krugu poverenja.

 

 

Nažalost, u jednom intervjuu ona je nehotice svoju dragu koleginicu i prijateljicu povredila.

Na pitanje ko su joj bili uzori kao devojčici kazala je:

Pročitajte: Ljubinka Klarić i Ceca Ražnatović se okumile! Glumica objasnila kako je došlo do toga (FOTO)

- Kada sam bila mala, volela sam Lepu Brenu i Draganu Mirković. Mislim, kada bih... da sam u tom momentu imala njih ispred sebe, da bih pala u nesvest - istakla je Maja i potvrdila ono što su napamet njeni fanovi naučili, a to je da ne učestvuje u tuđim sukobima i da je komentari kolega ne zanimaju.

 

 

Svi se, međutim, pitaju da li će Ceca prokomentarisati ovu njenu izjavu, da je kao mala volela njene dve naljuće suparnice, od kojih je sa jednom čak u žestokoj svađi.

Zbog svega navedenog sukob Cece i Maje Berović moguća je stvar, te ne čudi što su tabloidi u stanju pripravnosti i čekaju šta će se dogoditi.

Komentari (0)

Loading