Celebrity News

Duško Tošić se oglasio slomljen: Tuga ogromna (FOTO)

Tuga Duška Tošića velika je

Duško Tošić se oglasio slomljen: Tuga ogromna (FOTO)

Photo by Joern PollexBongarts/Getty Images

Tuga Duška Tošića povodom turbulencija u braku sa Jelenom Karleušom zasigurno je velika, ipak bivši fudbaler, a današnji sportski menadžer, nije se oglasio niti jednom za punih pet godina koliko porodična drama traje, a kamoli javno pokazao svoja osećanja.

Pročitajte: Na Instagramu je sve savršeno, a evo kako izgledaju Milena Popović i Igor Jurić kad ih niko ne gleda (FOTO)

To je zadržao za sebe i svoje najbliže prijatelje, koji zasigurno znaju sve pojedinosti njegovog odnosa sa pop divom, razloge zašto je želeo od nje da se razvede, pa i odgovor na pitanje zašto je, uprkos činjenici da je ljubav nestala, odlučio da nastavi da živi s njom pod istim krovom. 

 

 

Vila na Dedinju njegov je zamak, a po svoj prilici, i zatvor iz kog beži kad god ima priliku.

Posao mu, doduše, to nalaže. Stalno je u pokretu, a mediji već nekoliko dana spekulišu na temu njegovog odlaska u Istanbul, baš kada je Jelena sa ćerkama u Milanu.

Nagađa se da je Duško u Turskoj zbog posla, dok se veruje da je tokom višednevne posete ispoštovao brojne prijatelje koje je stekao tokom igranja za klub „Bešiktaš”.

 

 

Mnogo je Turska pružila Jeleninom još uvek zakonitom suprugu, što on ne zaboravlja, naprotiv, zapamtio je koliko je tamo bio cenjen, poštovan i koliko ga vole iako je okačio kopačke o klin.

Pročitajte: Isplivale fotografije Duška Tošića iz hotelske sobe u Istanbulu: Evo u čijem je društvu

Raduje se susretu sa fanovima među kojima su, nažalost, i oni koji su prošle godine 6. februara izgubili živote u stravičnom zemljotresu.

Tuga Duška Tošića zbog toga je ogromna, što dokazuje i njegov najnoviji post na Instagramu.

Instagram screenshot, dusko tosic

 

 

- Nismo zaboravili - stoji u komentaru posta.

Komentari (0)

Loading