Celebrity News

Vesna Zmijanac oplela po Lepoj Breni! Niko ne bi prešao preko ovoga što joj je rekla (FOTO)

Sukob Vesne Zmijanac i Lepe Brene na vidiku

Vesna Zmijanac oplela po Lepoj Breni! Niko ne bi prešao preko ovoga što joj je rekla (FOTO)

ata images/ antonio ahel/M.P.

Sukob Vesne Zmijanac i Lepe Brene vrlo je moguć i to u skorije vreme. 

Mišljenje medija je da najveća balkanska zvezda neće zanemariti dvosmislene reči Zmijančeve, te da će možda čak poželeti i verbalno sa njom da se obračuna.

Pročitajte: Nije mu lako! Evo kolika će biti penzija Zoranu Cvijanoviću

Do problema je došlo kada je Vesna u svom izlaganju pre nastupa, a u intervjuu za Una televiziju, u uvredljivom kontekstu spomenula koleginicu, koja joj je u mladosti bila najveća konkurencija.

Andreja Damnjanović za Story

 

- Ja sam uvek žalila što nisam šoumen, recimo kao Lepa Brena, nego sam ozbiljan pevač - rekla je Zmijančeva, očigledno ne razmišljajući o tome da kontekst njenih reči može da se shvati na više načina.

HRT printscreen, video screenshot

 

U redu je to što je pohvalila Brenu da sigurno vlada scenom spremna uvek na nove izazove, ali ne i to što smatra da šoumen nikako nije i ozbiljan pevač.

Svi se pitaju da li će igra reči prouzrokovati sukob Vesne Zmijanac i Lepe Brene.

Dušan Petrović za Story

 

Za sada najveća balkanska zvezda nije davala izjave, samim tim nije imala prilike da odgovori Vesni, a svi se plaše da se dotičnoj odgovor nimalo neće dopasti.

Svađe na estradi česta su pojava. Svima je dobro poznat sukob Brene i Miroslava Ilića, Dragane Mirković i Cece Ražnatović, Mire i Cece, Karleuše i Cece, Ane Nikolić i Raste, Lukasa i Karleuše, međutim, nikada do sada nije se čulo da Brena ima nešto protiv Vesne Zmijanac i obrnuto.

Svaka je karijeru gradila i nastavlja da gradi za sebe.

instagram/una tv video

 

Iako su svojevremeno bile opasne konkurentkinje, nikada jedna drugoj nisu podmetale nogu, niti ružno govorile, otimale pesme i nastupe, prostim rečima objašnjeno, borile su se svaka na svoj način i nezavisno jedna od druge.

Pročitajte: Zar je potrošila sve što je zaradila? Vesna Zmijanac progovorila o svojoj situaciji: Živim od danas do sutra

Upravo to je obe ojačalo i stavilo na posebno mesto na spisku najboljih, a svi su verovali da će se višedecenijski korektan odnos dveju diva nastaviti.

instagram/una tv video

 

Vreme će pokazati dalji ishod.

Komentari (0)

Loading