Celebrity News

Zar je potrošila sve što je zaradila? Vesna Zmijanac progovorila o svojoj situaciji: Živim od danas do sutra

Vesna Zmijanac nakon bolesti radi punom parom

Zar je potrošila sve što je zaradila? Vesna Zmijanac progovorila o svojoj situaciji: Živim od danas do sutra

Ata Images

Mnogi su poverovali da će Vesna Zmijanac nakon bolesti i operacije malo prikočiti, usporiti svoj užurbani ritam ili makar smanjiti broj nastupa.

Pročitajte: Nikolija zavirila u Vesnin ormar i odenula haljinu za kojom su svi ludeli! Slika nekad i sad svedoči kojoj bolje stoji

Uzaludna su bila nadanja njene ćerke Nikolije i zeta Relje da će folk zvezda po oporavku malo više vremena posvetiti unukama Rei i Hani, te da će publiku zapostaviti bar dok sve sa zdravljem ne bude u redu.

 

 

Ništa od pomenutog nije se dogodilo, Vesna Zmijanac nakon bolesti nastavila je po starom, iako sama primećuje da se već umorila, te da usled brojnih neodložnih poslovnih obaveza nije uspela da ostvari pojedine snove.

O čemu je tačno reč, priznala je za Blic TV.

 

 

- Želje nemaju dna znate, kad ispuniš jednu, javi se neka nova. Nemam nekih želja, u principu, imam onih običnih sitnih želja koje nisam usput uspela da ispunim sebi, a to je da imam malo više vremena da putujem po svetu a da ne pevam - kazala je estradna umetnica, pa za kraj dodala:

Pročitajte: Vesna zamenila stanove sa Reljom i Nikolijom! Sada se oni baškare u njenom domu na Vračaru, a evo gde ona živi (FOTO)

- Ništa više ne planiram, od danas do sutra živim. 

 

 

Sigurno je da Vesna oko sebe ima saradnike i porodicu koji joj žele najbolje te joj savetuju da se opusti i već jednom počne da ispunjava sebi pomenute želje, što će joj zasigurno doneti mir i spokoj.

Komentari (0)

Loading