Celebrity News

Nekada najlepši glumac u Jugoslaviji posle bolesti više nije isti: Pogledajte kako danas izgleda Aljoša Vučković (FOTO)

Aljoša Vučković posle bolesti ne izgleda isto

Nekada najlepši glumac u Jugoslaviji posle bolesti više nije isti: Pogledajte kako danas izgleda Aljoša Vučković (FOTO)

Snezana Savić/youtubeprintscreen

Aljoša Vučković posle bolesti ne izgleda isto...

Glumački talenat, ali i lepota i stas, lansirali su Aljošu Vučkovića u sam centar jugoslovenskog glumišta. Nakon pojavljivanja u seriji "Bolji život" žene su za njim gubile glavu, a pored ove, brojne uloge obeležile su njegovu karijeru.

Pročitajte: Pedeset godina u braku, imaju dve ćerke - Jedina fotografija supruge Aljoše Vučkovića

Ipak, bolest, sa kojom se dugo borio, sprečila je glumca da se razvija punim kapacitetom, te ga godinama nismo videli na malim ekranima. 

Vest da se teško razboleo sa medijima je podelio 2018. godine, kada je bio na lečenju u jednoj beogradskoj klinici. Po izlasku supruga Edita i ćerke Leana i Sara pružile su mu svu potrebnu podršku da bolest ostavi iza sebe.

Matieja Stanisavljević/Ataimags

 

Aljoša Vučković posle bolesti prvi put se na televiziji pojavio u epizodnoj ulozi u prvoj sezoni serije "Azbuka našeg života", a zatim i u velikoj televizijskoj reklami.

Tada je domaća javnost doživela šok jer Aljoša Vučković nakon bolesti nije bio isti čovek. Glumac je vidno smršao, a godine i teška bolest na licu su ostavili traga.

Pročitajte: Aljoša Vučković je OVU poznatu pevačicu OSTAVIO PRED OLTAROM - Pogledajte jedinu sliku sa glumčeve svadbe koja se nije odigrala do kraja

Ipak, izgleda da se glumac dobro oporavlja, što je postalo vidljivo kada se pojavio na sahrani supruge Dušana Kovačevića. 

Antonio Anhel/AtaImage

 

Glumac se popravio, povratio vedrinu i izgleda mnogo bolje, zbog čega su njegovi fanovi širom bivše Jugoslavije presrećni.

Antonio Anhel/Ataimages

 

 

Komentari (0)

Loading