Celebrity News

S njim imam jako neprijatno iskustvo! Koleginica oplela po Milošu Bikoviću

Miloš Biković na meti koleginice

S njim imam jako neprijatno iskustvo! Koleginica oplela po Milošu Bikoviću

A.H./ATAImages

Nakon što je HBO odlučio da Miloša Bikovića u trećoj sezoni serije "White lotus" zameni drugim glumcem sve oči uprte su u Miloša.

O njemu se priča, a brojne kolege ustale su da podrže glumca i jasno iznele stav da politiku i umetnost ne bi trebalo mešati. Međutim, Miloš Biković se na meti koleginice našao potpuno neočekivano.

Pročitajte: Odlučili smo da se rastanemo - Miloš Biković se oglasio u ponoć, podrška sa svih strana

Eva Ras je prilikom gostovanja na jednoj televiziji otkrila šta misli o mladom kolegi:

- Nisam ni sa kim diskutovala i ne zanima me šta Holivud radi, a imam jako negativno iskustvo s Bikovićem - rekla je glumica.

- Mene jako vređa to što je pre tri godine, kad je Lečić bio napadnut, Biković potpisao peticiju protiv Lečića da on ne sme da igra predstave. Tad se nije digla ovakva prašina. Ispostavilo se da je Lečić nevin. Vi tada niste na to obraćali pažnju. Ja sam bila kao bela vrana koja nije branila samo Lečića nego sam branila i Bikovića i sebe.

Antonio Anhel/Ata Images

 

- Nemojte mi objašnjavati da može biti demokratije gde vi možete biti protiv svoje zemlje i politike svoje zemlje. Ako je Amerika na strani Ukrajine, a neko je u Rusiji velika zvezda, to je očekivana odluka.

Miloš Biković se našao na meti koleginice, ali je ona istakla da ipak ceni njegov glumački talenat.

Pročitajte: Dan kad se srušio ceo moj svet - Eva Ras otkriva kako je saznala za ćerkinu smrt

- Biković će i dalje biti dobar glumac kao što je bio, a vidim da u novinama piše da to i nije neka uloga. Naši mediji su fenomenalni. Kažu manja uloga gurua koji je sklon flertovanju.

Ja živim u ovoj zemlji. I mene jako boli da neko ko je napravio karijeru u ovoj zemlji i u ovom gradu može biti odbačen kao što je Lečić bio odbačen. Mi smo smatrali da je to normalno - rekla je glumica.

Komentari (0)

Loading