Celebrity News

Lepe vesti stižu iz Los Anđelesa: Veliko slavlje u domu Nikole Đurička, supruga Ljiljana presrećna (FOTO)

Supruga Nikole Đurička slavi

Lepe vesti stižu iz Los Anđelesa: Veliko slavlje u domu Nikole Đurička, supruga Ljiljana presrećna (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

U domu glumca danas je poseban dan, supruga Nikole Đurička slavi rođendan. 

Za ovo intimno porodično slavlje glumac se potrudio da sa decom supruzi Ljiljani priredi preslatko iznenađenje.

 

 

Svećice je Ljiljana ugasila u porodičnom domu u prisustvu najdražih, a taj i još mnogo prelepih zajedničkih trenutaka, sa njegovom najvećom podrškom, glumac je podelio na svom Instagramu.

O svojoj ženi glumac je svojevremeno za medije ovako govorio:

- Mnogo puta sam rekao, bez moje Ljilje ništa se ne bi desilo. Ja sam stidljiv i veoma lenj, ali imam puno ideja. Ona je negde pročitala, ili izmislila, da je svaka neostvarena ideja zapravo halucinacija i džaba vam najbolja ideja ako je ne ostvarite ili bar pokušate da je ostvarite.

Pročitajte: Ovde je bio velika zvezda, a u Americi živi u OVAKVOM STANU - Zavirite u dom Nikole Đurička u Los Anđelesu, sve je jasno (FOTO)

- Igre, knjiga i stend-ap koji sam osmislio dugo su bile stvari koje su stajale na policama, projekti koji su čekali da se nekad nešto dogodi. Bez njene inicijative sigurno bi još bili na policama.

Osim što mu je najveća podrška, supruga Nikole Đurička veoma je uspešna žena, a njena lepota oduzima dah gde god se pojavi.

Sa Ljiljanom je na ludi kamen stao na tajnoj ceremoniji 2002. godine, a njihovu ljubav uveličalo je rođenje ćerke Nađe i sina Đorđa.

 

 

Nikola je u jednom intervjuu za magazin Glorija otkrio da je njegova žena stub porodice, na čemu joj je veoma zahvalan.

- Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa.

Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva - rekao je glumac.

Komentari (0)

Loading