Celebrity News

Po nosu se vidi čiji je sin: Pogledajte prvu fotografiju naslednika Nikole Đurička, izrastao je u OZBILJNOG FRAJERA!

Sin Nikole Đurička predivan je momak

Po nosu se vidi čiji je sin: Pogledajte prvu fotografiju naslednika Nikole Đurička, izrastao je u OZBILJNOG FRAJERA!

Glumac Nikola Đuričko sa porodicom već neko vreme živi u Americi, a kako svoj privatni život oduvek drži daleko od očiju javnosti, članovi njegove porodice mmogima su prava misterija. Sa suprugom Ljiljanom u skladnom braku uživa već skoro dvadeset godina i kada je Nikola bio na velikoj životnoj prekretnici, razmišljajući da se preseli u Ameriku i tamo nastavi da gradi karijeru, upravo njegova životna saputnica bila je ta koja ga je podržala i dala mu najjači vetar u leđa. Da su se odlučili na pravi korak dovoljno govore uspesi koje u tuđini proslavljeni glumac niže, a tu su i ćerka Nađa, kao i sin Nikole Đurička, Đorđe, koji se tatinim poduhvatima nesumnjivo najviše raduju.

Budući da se ova predivna porodica u javnosti ne eksponira često i svoju intimu bira da zadrži među četiri zida, na Nikolinom "Instagramu", iako veoma retko, ponekad osvane po koja fotografija koja najbolje oslikava idilu u kojoj oni žive. To se upravo dogodilo i nedavno kada su glumca savladale emocije povodom sinovljevog 14. rođendana, te je sa pratiocima podelio predivne momente sa naslednikom.

Pročitajte: Mama, tata i brat Đuričko - Nikola objavio prvu fotografiju sa celom porodicom, šokiraćete se koliko liči na roditelje

Porodične fotografije i uspomene na kojima je sin Nikole Đurička od najranijeg detinjstva pa sve do danas, prepune su iskrene radosti i ponosa, te brojnih lajkova i pozitivnih komentara nije izostalo.

Pročitajte: NAPUSTIO ŽENU I DECU i krenuo ispočetka - Nikola Đuričko šokirao porodicu i prijatelje, evo šta se desilo u Americi

Instagram

 

Pored rođendanskih čestitki upućenih Đorđu, nizali su se i komentari na konto toga koliko je glumac posvećen i brižan otac, a za oko je mnogima zapala i neverovatna sličnost među njima i svi se slažu da je sin Nikole Đurička tatina slika i prilika.

- "Copy paste", "Isti Đuričko u ’Poslednjem krugu u Monci’", "Šta ti je genetika" - bili su samo neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod objave.

Komentari (0)

Loading