Lifestyle

Ovde je bio velika zvezda, a u Americi živi u OVAKVOM STANU: Zavirite u dom Nikole Đurička u Los Anđelesu, sve je jasno (FOTO)

Dom Nikole Đurička u Americi blizu je morske obale

Ovde je bio velika zvezda, a u Americi živi u OVAKVOM STANU: Zavirite u dom Nikole Đurička u Los Anđelesu, sve je jasno (FOTO)

Dom Nikole Durička u Americi najbolji je dokaz uspeha glumca.

Odluka Nikole Đurička da spakuje najpotrebnije i odseli se u Ameriku mnoge je začudila.

Pročitajte:Po nosu se vidi čiji je sin: Pogledajte prvu fotografiju naslednika Nikole Đurička, izrastao je u OZBILJNOG FRAJERA!

Glumac koji se proslavio radom u brojnim  televizijskim i pozorišnim projektima, lepo je i ovde zarađivao, uprkos tome a u dogovoru sa suprugom Ljiljanom on se preselio čak na drugi kontinent.

Instagram

 

 

U novi život poveo je suprugu, sina i ćerku a ono čemu se nadao to je i dobio.

 

Naslednici su mu se lepo snašli, ćerka Nađa je čak nedavno upisala i studije. Supruga, koja je ovde radila u marketingu, našla je svoje mesto pod suncem, dok je on dobio ulogu u seriji “Stranger Thinks, jednoj od najpopularnijih na Netflix platformi.

Pročitajte: Mama, tata i brat Đuričko: Nikola objavio prvu fotografiju sa celom porodicom, šokiraćete se koliko liči na roditelje

Ostvario je Đuričko američki san, a fotografije njegovog doma, uopšte života koji tamo svakodnevno vodi najbolje to dokaziju.

 

Instagram

 

 

Dom Nikole Đurička u Americi bio je u početku mali stan, sad je to raskošna kuća na dva sprata sa modernim skupocenim nameštajem.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading