Celebrity News

Pet godina od rođenja ćerke, Jelisaveta Orašanin presrećna: Teo je posebno emotivan, čestitke stigle od kolega (FOTO)

Rođendan Petre Teodosić - poseban dan za porodicu

Pet godina od rođenja ćerke, Jelisaveta Orašanin presrećna: Teo je posebno emotivan, čestitke stigle od kolega (FOTO)

Ata Images

Poseban dan za porodicu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića je rođendan Petre Teodosić.

Njihova prva radost oduvala je pet svećica na torti, porasla je u preslatku devojčicu koja je svojoj mami najbolji prijatelj, a ocu najveća slabost.

Pročitajte: Ćerka Jelisavete Orašanin je nešto najslađe što ćete videti na snegu: Mala Petra je genijalac, tata Teo je posebno ponosan (FOTO)

Ovaj poseban dan Teodosićima su čestitali brojni prijatelji i kolege, a obeležili su ga u krugu porodice.

Jelisaveta neretko objavljuje fotografije iz avantura sa svojom petogodišnjom ćerkom, a nikada nije krila da su košarkaš i ona na Petru posebno osetljivi, s obzirom na to da se glumica borila za potomstvo i da se iz blizanačke trudnoće koju je nosila rodila samo Petra.

Jelisaveta Orašanin svojevremeno je u intervjuu Tanji Peternek otkrila da je za godinu i po dana prošla kroz čak pet procesa vantelesnih oplodnji da bi peti urodio plodom. Ta trudnoća bila je blizanačka, a Jelisaveta i Miloš nisu mogli da obuzdaju emocije.

Instagram

 

- Petru sam dobila iz petog puta. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj, i prolazila sam kroz razne faze. Ipak, nikad nisam klonula duhom. 

Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo smirila, ali imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - ispričala je tada i jasno stavila do znanja da je rođendan Petre Teodosić za njih poseban blagoslov i sreća.

Komentari (0)

Loading