Celebrity News

Nikada nećete pogoditi koje je pravo ime Nade Topčagić

Pravo ime Nade Topčagić je posebno i upečatljivo

Nikada nećete pogoditi koje je pravo ime Nade Topčagić

ata images/amir hamdzagic

Pojedini muzičari već na samom početku karijere odlučili su da se nadalje predstavljaju nadimkom ili da, pak, potpuno koriguju svoje ime, pa i prezime.

Pročitajte: Posle sedam dana zajedničkog života izbacila ga iz stana! Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pevačice zbog ovoga okončali ljubav

Tako se Dino Merlin zapravo zove Ervin Dervišhalidović, Era Ojdanić je Andrija, Mina Kostić Minira Jaširi, Anabela Bukva je Razija, Dado Topić Adolf, a pravo ime Nade Topčagić je, navodno, ni manje ni više nego Senada. 

Ata Images/Antonio Ahel

 

Nada je rođena  u Modriči u Bosni i Hercegovini. Ipak kako je karijeru počela u Beogradu, tu se udala za supruga Zlatka, sa kojim je skrojila dom i ima sina, u nekom trenutku odabrala je da promeni veru i iz islama pređe u pravoslavlje.

Posle očeve smrti više u Modriču nije odlazila, a poslednje iskustvo sa tamošnjim meštanima i hodžom ovako je opisala:

- Meni tadašnji hodža nije dozvolio da sahranim oca kako ja želim, već pod njihovim uslovima i cenama. To je tada za mene bilo neprihvatljivo, a kako sam čula oni su imali dil sa kamenorezačkom radnjom - počela je priču Nada. Potom je dodala malo poznate detalje.

 

 

-  Ja i ne znam gde je moj otac tačno sahranjen, ranije sam se orijentisala prema četiri šljive, kojih danas više nema. Meni jesu roditelji bili muslimani, roditelje nisam mogla da biram, ali veru sam promenila.

- Meni je Srbija sve pružila - objasnila je estradna umetnica koja i dan-danas, posle više od pet decenija, važi za veliku zvezdu.

Pročitajte: Nada Topčagić se skinula u kupaći! Ponosno pokazala kako zaista izgleda telo žene u 70. godini, pogledajte fotku

Tome najbolje svedoči činjenica da uz njene pesme uživa čak i jedan Zlatan Ibrahimović, koji, eto, ima slično poreklo kao Nada.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Pravo ime Nade Topčagić ne stoji ni u njenoj vikipediji, a ona, navodno, tvrdi da to nije istina, te da će svakome ko nađe njenu krštenicu prepisati celu svoju imovinu ako dokaže suprotno.

Komentari (0)

Loading