Lepota

Nada Topčagić se skinula u kupaći: Ponosno pokazala kako zaista izgleda telo žene u 70. godini, pogledajte fotku

Izgled Nade Topčagić u kupaćem kostimu iznenadio je mnoge

Nada Topčagić se skinula u kupaći: Ponosno pokazala kako zaista izgleda telo žene u 70. godini, pogledajte fotku

Ata Images

Blistava i četrdeset godina duga muzička karijera dovoljno govori o tome da je vrsna pevačica, međutim izgled Nade Topčagić, posebno na početku njene karijere, ali i kasnije, često je bio tema za naslovnice širom regiona.

Pročitajte: Ovde sa porodicom provodi največi deo leta! Nada Topčagić otvorila vrata svog doma na Tari, jedan detalj će vas oduševiti(FOTO)

O njenoj lepoti naširoko se pričalo, a važila je i za jednu od najatraktivnijih žena bivše Jugoslavije kojoj su na liniji mnoge dame mogle pozavideti, međutim da ni danas, u sedamdesetim godinama, ona nema čega da se stidi uverili smo se putem fotografija koje su postale pravi hit na drutvenim mrežama.

Glavna tema, naime, sada je izgled Nade Topčagić u kupaćem kostimu upravo iz razloga što u ovakvom izdanju nismo dugo imali prilike da je ugledamo.

Pročitajte: Nada Topčagić RASKRINKALA Cecu - Znam je od detinjstva, evo ŠTA JE SVE RADILA pre braka sa Arkanom

Budući da pevačica godinama unazad letuje u mestu Kaluđerovina u blizini Tivta, gde poseduje predivnu nekretninu, fotografije na kojima je izgled Nade Topčagić, bolje rečeno njeno telo u kupaćem kostimu dospelo u prvi plan, nastale su upravo tamo, tokom njenog odmora pre nekoliko godina.

Pročitajte: Toliko je lep da svi misle da je glumac, ali njegov osmeh krije tragičnu i tužnu priču - Ovo je Miroslav, sin Nade Topčagić (FOTO)

Iako ne u velikoj meri, godine su naravno učinile svoje, te je na njenom telu primetna i po koja nesavršenost, međutim to joj niko nije zamerio, a na konto činjenice da je očuvala dobru liniju i formu, pevačica je prikupila mnoštvo lepih reči.

Komentari (0)

Loading