Celebrity News

Spavaća soba Zdravka Čolića prvi put pred očima javnosti! Ima ih još četiri, ali ova je nešto posebno (FOTO)

Spavaća soba Zdravka Čolića nije onakva kakvom ste je zamišljali

Spavaća soba Zdravka Čolića prvi put pred očima javnosti! Ima ih još četiri, ali ova je nešto posebno (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Spavaća soba Zdravka Čolića oduvek je važila za strogo čuvano mesto od pogleda javnosti, i ne samo spavaća, već i sve druge sobe u raskošnoj vili u Košutnjaku.

Nikada za pet decenija muzičareve karijere nije se dogodilo da makar jedan prozor, a kamoli dnevni boravak ili kuhinjski prostor, završe na stranicama magazina, danas portala.

Pročitajte: Lazar Ristovski Anicu obradovao najlepšim poklonom koji muškarac može da daruje ženi!

Na Zdravkovu žalost, njegove naslednice, očigledno željne medijske pažnje, prekršile su porodična pravila, koja su decenijama čuvala mir doma.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Lara i Una na svojim profilima na društvenim mrežama vrlo slobodno objavljuju fotografije iz pevačevog doma, koji je on studiozno sa suprugom Aleksandrom, kamen po kamen gradio i opremao.

instagram/screenshot una colic

 

 

Dosta se tokom godina kuća menjala, a sada, po tvrdnjama agenata za nekretnine, vredi više od tri miliona evra i jedna je od najskupljih vila u srpskoj prestonici.

instagram/screenshot una colic

 

Zahvaljujući Lari i Uni, prelepoj studentkinji koja ne preskače očeve nastupe, javnost je proteklih meseci mogla da zaviri u više-manje sve segmente pevačeve kuće.

Tu je jedna slika kraj bazena u zadnjem dvorištu, tu je fotografija stepeništa, ugaone garniture, a nedavno se pred očima "instagramera" pojavila i spavaća soba Zdravka Čolića.

instagram/screenshot una colic

 

Njegova starija naslednica objavila je fotografiju u kojoj je smešten bračni krevet.

Pročitajte: Čestitamo! Ćerka Zdravka Čolića objavila slike romantične prosidbe - Oko njih su planine prekrivene snegom, a ispod most

Skromno, ali u tamnim zagasitim bojama, kojima je po svemu sudeći opremljena cela kuća.

Instagram screenshot/Una Colic

 

Da li je sad baš ovo Čolina spavaća soba ili njegove ćerke, diskutabilno je jer ih u kući ima još tri, i sve su prekrasno dekorisane. 

 

Komentari (0)

Loading