Celebrity News

Nada Topčagić otkrila Cecine jezive tajne: Evo šta je radila pre braka (FOTO)

Ceca Ražnatović i Nada Topčagić dugogodišnje su prijateljice

Nada Topčagić otkrila Cecine jezive tajne: Evo šta je radila pre braka (FOTO)

ata images/antonio ahle/amr hamzagic

Ceca Ražnatović i Nada Topčagić, osim što su koleginice koje se poštuju i cene, one su i drage prijateljice koje je sudibna spojila, ali i razdvojila.

Ceca je, naime, a po Nadinoj priči, karijeru počela sa njom, uz njen bend.

Pročitajte: Olivera napustila porodični dom - Anastasijina svekrva htela da joj razori brak, na kraju je ona spakovala kofere

- Bila je patrijarhalna devojčica, otac je išao svuda sa njom. Pre Željka, pre, taj njen život… Bila je veliko derište - prisetila se Cecinih početaka Nada pa nastavila.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Pevamo pod šatorom, cela estrada, Smederevska Palanka… Dolazi jedan čuveni kafedžija, Rade Jeremić, pevamo sad svi mi i kaže on: „Nado, je l’ može jedno devojče da otpeva par pesama, ja sam dobar sa njenim roditeljima?”

- Tada upoznajem njene roditelje, Cecu… Od tada se nikad nismo rastale - kazala je folk zvezda, koja žali što su se njoj i koleginici u jednom momentu putevi razišli.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Takođe žali što joj, kada je to od nje tražila, nije ispunila jednu želju.

Minđuša koje joj je Ceca poklonila i dalje se seća i čuva ih od svih, kao i samu Cecu. Na nju ne da i od svih je, kako tvrdi, brani.

- Ako iko o Ceci sve zna, ja znam! Počeci njeni su bili sa mnom, baš onako njeni dani neki, devojački… Evocirali smo na Instagramu uspomene pre neki dan, zvala sam je da se vidimo, da se ispričamo o svemu tome.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Lajkujem joj neke stvari, ona meni, međutim, neko veče joj šaljem poruke na Instagramu, ona meni, dogovorili smo se da pričamo o uspomenama, rekla mi je: ‘Draga, javljam ti se da se vidimo’.

– Kad mi neko kaže da je protiv Cece, oči vadim! Znam je kao devojčicu, prvog momka njenog, znam sve! Ubijam za Cecu, sve o njoj znam iz detinjstva! Ne dam ništa loše da se kaže.

Pročitajte: Nikada nećete pogoditi koje je pravo ime Nade Topčagić

Ceca Ražnatović i Nada Topčagić dosta toga su zajedno prošle, sigurno bi o tome roman mogao da se napiše, ali obe to čuvaju doboko u svom srcu te se povremeno prisete, očigledno više Nada nego Ceca.

Nada Cecu voli kao svog sina, kao svoju je i povremeno kritikuje.

Ceca Show/Blic TV/screenshot

 

– Ja bih njoj zamerila neke stvari, ali to ću joj lično, u četiri oka. Mladolika je, mlada, lepa, zgodna, a ide barabar sa Anastasijom, e to je meni… (smeh). Gledam im sliku, ne mogu nekad da prepoznam koja je koja - kazala je Nada.

Izvor: Pink.rs/Kurir

Komentari (0)

Loading