Celebrity News

Leontinu zamenio mlađom plavušom: Upoznajte suprugu Filipa Pata, zanosnu Mašu (FOTO)

Bivši muž Leontine Vukomanović oženio se ovom plavušom

Leontinu zamenio mlađom plavušom: Upoznajte suprugu Filipa Pata, zanosnu Mašu (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Velika ljubav Leontine Vukomanović Filip Pat, posle razvoda od pevačice, imao je buran život, ipak, ćerki Luciji uvek je bio brižan otac.

Bivši muž Leontine Vukomanović 2012. godine okončao je prvi brak, da bi nešto kasnije, 2018. godine, na ludi kamen stao sa Milicom Stevanović.

Pročitajte: Udala se posle tri meseca veze, a bivši posle razvoda prodaje pite - Pevačica u jeku popularnosti nije imala pare ni za kiriju

Kada se od druge žene rastao, javnosti nije poznato, ipak, na ludi kamen ponovo je stao 2020. godine, kada se na intimnom venčanju oženio Mašom Garić, prelepom mladom plavušom.

Mnogi su pričali da Maša neverovatno podseća na Leontinu sa početka karijere, te da Filip nikada nije uspevao da odoli plavušama. S druge strane, pored supruge Maše miran je već četvrtu godinu zaredom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Pat (@_filippat)

 

Bivši muž Leontine Vukomanović u braku sa Mašom dobio je dva sina, Olivera i Maksima, koji sa starijom sestrom Lucijom imaju izvanredan odnos, pun ljubavi.

Filipova supruga Maša takođe je izgradila dobar odnos sa njegovom naslednicom iz prvog braka, koja je čest gost u njihovom porodičnom domu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Pat (@_filippat)

 

Komentari (0)

Loading