Celebrity News

Još jedan ŠOK u Zvezdama Granda! I Ceca je zamenjena i to ovom pevačicom (FOTO)

Ceca Ražnatović napustila Zvezde Granda - svi se pitaju šta je posredi

Još jedan ŠOK u Zvezdama Granda! I Ceca je zamenjena i to ovom pevačicom (FOTO)

Ceca Show/Blic TV/screenshot

Da li je zajedno sa Sanjom Kužet i Ceca Ražnatović napustila Zvezde Granda svi se čitavog prepodneva pitaju, a sve zbog video-snimka koji je objavljen na zvaničnom Instagram profilu pomenute emisije.

Pročitajte: Nema više šta da se krije! Jelena Karleuša i Duško Tošić izašli u javnost i sve potvrdili (FOTO)

Naime, kao i svaki put pred novu etapu popularnog muzičkog takmičenja na društvenim mrežama pojavi se takozvani tizer, kratki pregled onoga što će publika gledati, a u to ime članovi žirija među kojima su već duže vreme Ana Bekuta, Bosanac, Viki Miljković, Snežana Đurišić, Marija Šerifović, Đorđe David, Mili i Saša Popović poziraju kamermanima i foto-reporterima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Upravo to učinjeno je i ovoga puta, a svi su primetili da na podijumu nedostaju dva člana stalnog žirija.

Na Cecinom mestu je Ivana Peters, što nije za čuđenje jer bivša „taperka” i inače radi sa Cecinim takmičarima i njihov uspeh doživljava kao svoj, a primećeno je da je svoju zamenu dobila takođe i Ana Bekuta.

 

 

Nju je u ovoj emisiji zamenio Dragan Kojić Keba.

Uprkos Aninom odsustvu, svi su se međutim koncentrisali na to zašto Ražnatovićeva nije više deo Zvezda Granda, nažalost objašnjenja od odgovornih lica do sada nije bilo.

Instagram/screeshot zvezde granda video

 

Iz razloga što se po tom pitanju niko ne oglašava, ponajmanje Ceca, veruje se da je balkanska zvezda odsustvovala samo privremeno i iz opravdanih razloga.

Pročitajte: Nada Topčagić otkrila Cecine jezive tajne- Evo šta je radila pre braka (FOTO)

Ako bacimo pogled na Instagram stranicu estradne umetnice, primetićemo da ona jako puno radi, više nego inače nastupa, a priprema i novi album na kom će biti starih pesama u novom aranžmanu, dok sin i ćerka uprkos godinama i svojim porodicama zahtevaju pažnju, takođe su tu unuci.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Da li je samo zato Ceca Ražnatović napustila Zvezde Granda ili je nešto drugo i novo posredi vreme će pokazati, a možda i sama Ceca to otkrije u svom rijalitiju koji ide na BlicTV.

 

Komentari (0)

Loading