Celebrity News

Prvo plivanje Krstana Ražnatovića će vas dovesti do suza: Tetka Anastasija objavile fotografije, ovako nasmejanu bebu nikad niste videli

Sin Bogdane i Veljka Ražnatović topi i najtvrđa srca

Prvo plivanje Krstana Ražnatovića će vas dovesti do suza: Tetka Anastasija objavile fotografije, ovako nasmejanu bebu nikad niste videli

M.M. / ATA Images

Mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića čim je ugledao svetlost dana, postao je prava zvezda društvenih mreža zahvaljujući članovima poznate porodice koji ne mogu da odole, a da svima ne pokažu koliko je meden.

Krstan je centar sveta poznatih roditelja, bake Cece i ostale familije, a najponosnija je svakako tetka Tasa koja nije u mogućnosti da sa njim provodi vremena koliko bi zapravo želela.

Instagram

 

 

Budući da se preselila u Španiju, gde je sa svojim, sada suprugom Nemanjom Gudeljem svila ljubavno gnezdo, Cecina naslednica Krstanu ne može da se posveti baš onoliko koliko je i starijem Željku, međutim čim je našla malo vremena ona je spakovala kofere i došla da obiđe voljene.

Pročitajte: Krstan Ražnatović prvi put na izletu sa bratom Željkom - Pogledajte fotku preslatkih dečaka koja je otopila sva srca

Najviše je okupirana preslatkim bratancima koji su njeno srce potpuno osvojili, a kako sa njima provodi vreme dok je u Beogradu imali smo prilike da saznamo putem "Instagrama".

Instagram

 

 

Na oduševljenje brojnih pratioca, ona je podelila snimak i pokazala koliko mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića uživa u svakom trenutku provedenim sa tetkom.

Instagram

 

 

- Smeško tetkin - napisala je Tasa uz emotikone srca i poljupčića.

Instagram

 

 

Sa šarenim šlaufom Krstan se brčkao u baby SPA centru i neodoljivo se smeškao dok mu je tetka tepala, a Anastasijina objava otopila je svima srca, te su i usledili komentari da je zaista preslatka beba.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading