Celebrity News

Jedina fotografija famoznog stana Mihajla Šaulića u Cirihu! Živi kao kralj, ne kao konzul (FOTO)

Dom Mihajla Šaulića u Cirihu san je svake porodice

Jedina fotografija famoznog stana Mihajla Šaulića u Cirihu! Živi kao kralj, ne kao konzul (FOTO)

Instagram

Da je dom Mihajla Šaulića u Cirihu nešto posebno mesecima se piše i priča.

Nažalost, svi postojeći navodi u medijima plod su nagađanja jer kako će drugačije jedan diplomata da živi sa svojom porodicom ako ne luksuzno.

Pročitajte: Seka krila od svih - Zbog ovoga se Veljko iselio iz vile u Pazovi (FOTO)

Sin pokojnog muzičara Šabana Šaulića već neko vreme obavlja funkciju generalnog konzula u Švajcarskoj, a s tim u vezi dobio je adekvatan smeštaj i sve ostale beneficije.

Ata Images/M.A.

 

O tome kako on u "tuđini" živi i kako se snašao do sada se moglo čuti, malo od njegove majke Goce, malo od sestre Ilde i na osnovu njihovih reči donekle je javnost mogla da stekne utisak da Mihajlo, njegova supruga Marina i ćerkica uživaju u izobilju.

Sada je, međutim, stigla i vizuelna potvrda.

Ata Images/M.M.

 

Naime, Mihajlova izabranica objavila je na Instagramu fotografiju dnevnog boravka, a budući da je na slici tagovana i Ilda je učinila isto.

Tek mali kadar je dospeo na društvene mreže, ali dovoljno jasno svedoči svemu što se ranije govorilo.

Instagram/saulic.marina

 

Dom Mihajla Šaulića i njegove dve princeze je poput najmodernijeg dvorca i ništa manje lep nego ovaj koji je za njega stekao pokojni pevač.

Na podu su bež mermerne ploče, na njima bela komoda od punog drveta, na koju je blago spušten veliki televizor ravnog ekrana.

Pročitajte: Zar je moguće da se svekrva i snaja vole? Mihajlova supruga i Goca Šaulić prvi put zajedno u javnosti i odmah je sve jasno

Po podu su, naravno, posute bebine igračke, što daje toplu porodičnu notu.

Slika svedoči i tome da bračni par, uprkos životu u inostranstvu, ipak najviše voli da gleda domaće kanale i u stopu prati i podržava Ildin rad.

instagram/ilda saulic

 

Post na Instagramu svakako svedoči tome da su snaja i zaova i nakon venčanja nastavile da se cene i vole, što Mihajlu greje srce.

Komentari (0)

Loading