Lifestyle

Nakon venčanja Mihajlo Šaulić i Marina doneli odluku da sve napuste i odu iz Srbije! Ovde će živeti i to vrlo luksuzno (FOTO)

Dom Mihajla Šaulića već neko vreme je van granica Srbije

Nakon venčanja Mihajlo Šaulić i Marina doneli odluku da sve napuste i odu iz Srbije! Ovde će živeti i to vrlo luksuzno (FOTO)

Budući da već neko vreme obavlja funkciju generalnog konzula Srbije u Cirihu, Mihajlo Šaulić silom prilika morao je da da preko grane uredi svoj život. Dok se nije oženio lepom Marinom pred velikim brojem zvanica proteklog vikenda u Beogradu, sin Šabana Šaulića plaćao je hotel. Zapravo, to je regulisao naš konzulat, što će i nadalje činiti, iako su Šaulićev naslednik i njegova draga odlučili da ovoga puta iznajme stan. Navodno za njihov život preko grane odvajaće se čak 5000 franaka, a dom Mihajla Šaulića i Marine Velimirović, sada takođe Šaulić, biće opremljen po ukusu tek venčanih mladenaca.

Pročitajte: PREOKRET: Mihajlo Šaulić doneo odluku o SVADBI, mama Goca i mlada tu NE MOGU NIŠTA

ATA Images

 

Po priči domaće štampe novopečeni supružnici nisu želeli da žive u nameštenom stanu, već ima je namera bila da kupe sve novo i potpuno životni prostor prilagode svojim afinitetima. Uskoro, kroz nedelju dana oni putuju u Cirih, gde će se potpuno posvetiti zajedničkom životu i uređenju nekretnine, koja će, s obzriom na iznos koji će za nju dati, sigurno izgledati spektakularno.

Pročitajte: Mihajlo i Marina za prvi ples odabarali Šabanovu baladu, Gocu slomile emocije, guši se u suzama (foto)

ATA Images

 

Dom MIhajla Šaulića biće prekrasno uređena nekretnina u inostranstvu, ipak sin Šabana Šaulića nastaviće, najpre zbog majke Goce, kao i do sada da vrlo često dolazi u domovinu, sada uz pratnju supruge.

 

Komentari (0)

Loading