Celebrity News

Severina vratila starateljstvo nad sinom, a njegovom ocu poručila samo jedno (FOTO)

Severina vratila starateljstvo nad sinom

Severina vratila starateljstvo nad sinom, a njegovom ocu poručila samo jedno (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Da je Severina vratila starateljstvo nad sinom Aleksandrom Popovićem, čitav Balkan i dijaspora znaju, a sve zahvaljujući brzim medijima, tačnije portalima koji prvi sve doznaju i pravovremeno i objektivno obaveštavaju javnost.

Pročitajte: OVO je otac deteta Ljiljane Jakšić - Mlađi je od nje i do danas nije osetio potrebu da vidi svoju ćerku

Na portalima se, doduše, mogu naći svakojake teme i naslovi, ipak kada su ozbiljne priče u pitanju, novinari su uvek na strani objektivnosti.

Profimedia

 

Kada je pravosnažnim rešenjem Vrhovni sud Hrvatske prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko starateljstvo Severine Vučković i njenog bivšeg izabranika, kralja bakra Milana Popovića, nad njihovim sinom Aleksandrom, te starateljstvo u potpunosti vratio ocu, oglasila se čitava javnost, pa i sami mediji.

Redak primer po kojem dete ne ide majci, već ocu, sve je pogodio, a u neverici mnogi su na svojim društvenim mrežama pružili podršku pevačici.

Poput svake druge majke koja želi da je njeno dete uz nju, pop zvezda nije pristala na odluku suda, već je uložila žalbu na koju je, verovali ili ne, brzo stigao odgovor.

Profimedia

 

Splitski Županijski sud, naime, ponovio je pređašnju pravnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni da dele roditeljstvo nad svojim detetom, odnosno da „roditeljsko pravo i dužnost obavljaju sporazumno, zajednički i ravnopravno”.

Informaciju da je Severina vratila starateljstvo nad sinom prva je prenela „Slobodna Dalmacija”, a ubrzo je i od pevačice stiglo objašnjenje, usput i upozorenje upućeno bivšem vereniku ali nikada zakonitom suprugu Milanu.

- Nisam očekivala da će Županijski sud u Splitu tako brzo doneti novu odluku, jer je do sada u mom slučaju, odnosno mom detetu, sve išlo sporo, puno nepravde i korupcije - kazala je zvezda, pa dodala:

Pročitajte: 12 godina posle Aleksandrovog rođenja Severina priznala - Na putu do porodilišta stigla je njegova poruka

- Splitski sud je ponovo doneo presudu kao 2021. godine, pola-pola, dobro da su se vratili na to, sve je bolje nego dva puta nedeljno po četiri sata, ali neću stati na tome - ići ću do kraja.

Profimedia

 

- Tražiću samostalno starateljstvo i sigurno ću nastaviti da se borim za sve žene, odnosno njihovu decu, sa kojima se sistem igra, žrtve sistema i institucija, „moćne i nemoćne žene”.

Komentari (0)

Loading