Celebrity News

TRUDNA SEVERINA: Pevačica na rođendan objavila fotografiju sa stomakom, svi aplaudiraju (FOTO)

Severina Vučković trudna po drugi put - spekuliše se po portalima

TRUDNA SEVERINA: Pevačica na rođendan objavila fotografiju sa stomakom, svi aplaudiraju (FOTO)

Spekulacije po kojima je Severina Vučković trudna po drugi put brzinom svetlosti raširile su se širom regiona, a za sve je zaslužna sama pevačica, koja je fotografiju u drugom stanju podelila na društvenim mrežama i to na dan svog rođendana. 

Pročitajte: Ekskluzivno za STORY! Severina KONAČNO progovorila o druženju Milana Popovića i Igora Kojića, sestri Marijani i šta ZAISTA misli o Srbima

Instagram

 

Severina je, naime, važnu vest o svom rođendanu objavila na Instagramu slikom na kojoj pozira naga u devetom mesecu trudnoće. Fotografija je doduše 11 godina stara, ali je vrlo zaintigirala fanove pop dive, koja je ispod napisala nekoliko dirljivih redova.

- (Kao) od majke (sam) rođena prije pedeset i jednog leta. Pre malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osetila što je to bezuslovna ljubav. Nema na svetu ničeg lepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca - poručila je ponosna majka malog Aleksandra koji je očigledno među prvima uputio pevačici čestitku.

Pročitajte: Posle toliko godina VRATIO SE U NJEN ŽIVOT: Severina je sve potvrdila na Instagramu, OVAKO JE BOLJE ZA SVE (FOTO)

Instagram

 

Odmah za sinom kojeg je ona dobila sa biznismenom Milanom Popovićem, Severini su rođendand čestitali i majka i najbliži prijatelji pa i saradnici i fanovi putem mreža, što ona veselo tokom čitavog dana objavljuje na svom profilu.

Pročitajte: Severina na 51. rođendan pokazala TRUDNIČKI STOMAK, čestitke ne prestaju FOTO

 

 

Severina Vučković trudna na fotografiji zasigurno je nakratko zbunila Instagramere i fanove atraktivne umenice, koji bi voleli da je ona konačno pronašla sreću u ljubavi i zaista, kako se i nakratko posumnjalo, u blagoslovenom stanju po drugi put.

Komentari (0)

Loading