Celebrity News

Bojan Lexington samo za Story otkriva: Supruga Aleksandra je moja desna ruka (VIDEO)

Bojan Vasković za Story o karijeri i porodici

Bojan Lexington samo za Story otkriva: Supruga Aleksandra je moja desna ruka (VIDEO)

Boško Karanović

Bojan Vasković za „Story” posle dužeg vremena govori o stvarima koje je do sada vešto tajio.

Frontmen grupe „Lexington” vodi se idejom da je karijeru neophodno graditi na dobrim pesmama i još boljim nastupima, a da porodicu, privatnost generalno, treba sačuvati od pogleda javnosti.

Pročitajte:Aleksandra i Bojan Vasković iskreno za Story - Sada smo u najtežoj fazi

Ne zato što nešto ozbiljno skriva, i poseduje strahotne tajne koje ga mogu ugroziti, naprotiv kod njega je manje-više sve transparentno, živi životom pravog tradicionalnog supruga i oca, ipak smatra da je veći deo intime zarad sopstvenog mira neophodno sačuvati za svoja četiri zida.

Ata Images/Marija Mladjen

 

Bojan Vasković za Story ipak je pristao da se za nijansu više otvori i kaže nešto što do sada nije.

Za početak intervjua govorio nam je o dva koncerta u Areni koja ga čekaju 8. i 9. marta, o iznenađenjima koje publici priprema i gostima da bi se potom osvrnuo na svoje mališane.

Ata images/antoni ahel

 

Ćerka Angelina, sin Mihajlo u porodici znani kao Mič, najmlađa Helena koja je još po rođenju imala zdravstvenih problema i operaciju na srcu, ali sada se oseća odlično, Bojanov su centar sveta.

Pročitajte: Ma kakva bajka! Žena Bojana Leksingtona nije mogla da izdrži pritisak, potražila zaštitu u majci - Odnos tašte i zeta isplivao na površinu

On i supruga Aleksandra potpuno su se okrenuli njihovom odgoju dok uporedo balansiraju sa poslovnim zaduženjima i po svoj prilici odlično se snalaze.

Šta je sve pevač rekao u razgovoru sa našim timom pogledajte u videu ispod.

Komentari (0)

Loading