Celebrity News

O venčanju Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević i danas se priča: Prijatelji su bili u šoku

Venčanje Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević

O venčanju Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević i danas se priča: Prijatelji su bili u šoku

Miloš Nadaždin

Venčanje Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević, organizovano pre 13 godina u Gornjem Milanovcu, najslikovitije svedoči o popularnosti dvoje umetnika. Iako su jednom rekli „da”, godišnjice slave dva puta u istom mesecu.

Pročitajte:Gledali ste ga u Porodičnom blagu, a toliko je drugačije izgledao da ga niste primetili - Pogledajte koga igra Ivan Bosiljčić u ovoj seriji

Uglavnom se 15 avgusta zadesimo u Grčkoj, a tog dana je po njihovom kalendaru praznik Velika Gospojina. Tada obeležimo dan našeg venčanja, a onda po povratku kući, slavimo još jednom, 28. avgusta, kada je kod nas Velika Gospojina – rekao je jednom prilikom Ivan.

Miloš Nadaždin

 

Nema sumnje da bi venčanje Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević moglo da inspiriše scenaristu nekog romantičnog filma. A evo i šta se desilo.

Naš porodični prijatelj, vladika Hrizostom, koji je u tom trenutku bio teško bolestan, izrazio je želju da nas venča u Gornjem Milanovcu, jer je loše podnosio putovanja. Imao je samo jednu molbu, da činu venčanja prisustvuje najuži krug ljudi – prisetio se Ivan.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Mladenci su svatovima objasnili okolnosti, pa su sa njima pošli samo kumovi i roditelji. Ostali su ih čekali u Beogradu. Na putu do crkve zatekli su nesvakidašnji prizor.

Pročitajte: Ivan i Jelena danas slave: Ona morala javno da mu se obrati (FOTO)

Okolne ulice i porta bile su prepune nama nepoznatih ljudi, koji su došli na naše venčanje. Tu su bili trubači, zastave, prisutni su igrali kolo, a svi su čekali samo nas. Ni vladika, ni mi nismo očekivali tako nešto – priznao je glumac koga smo gledali u brojnim romantičnim ulogama.

I tu nije bio kraj.

Svi su ušli za nama u crkvu. I, odjednom, venčanje za najbliže postao je gradski događaj - kazao je Ivan uz smeh.

Miloš Nadaždin

 

Zanimljivo je da ni mlada, ni mladoženja, nemaju veze sa Gornjim Milanovcem. Naime, Jelena je rodom iz Kragujevca, a Ivan iz Užica. Venčanje se slučajno tamo desilo, a oni su bili voljeni i ispoštovani kao da su u rodnom gradu.

 

Komentari (0)

Loading