Celebrity News

Ćerke Slobode i Vojina krenule putem kojim se niko nije nadao: Donele su odluku, mama i tata ne mogu ništa da promene (FOTO)

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića različitih su interesovanja

Ćerke Slobode i Vojina krenule putem kojim se niko nije nadao: Donele su odluku, mama i tata ne mogu ništa da promene (FOTO)

Boško Karanović

Da ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića izrastaju u prave lepotice, jedna je tatina, druga mamina kopija, doznalo se kada se pre pola godine bračni par po prvi put sa mezimica pojavio na nekom javnom događaju. Reč je bilo o dodeli prestižnih nagrada u okviru Narodnog pozorišta, te glumac i glumica nisu želeli da njihove naslednice ovaj momenat propuste, što su znatiželjni fotoreporteri iskoristili i uslikali ih.

Pročitajte: Neopisiva radost u domu Slobode i Vojina! Presrećna glumica podelila VESTI O PRINOVI, Vojin ne može da sakrije radosnice (FOTO)

 

 

Boško Karanović

 

Debata na temu koja je lepša od toga trena vodi se među vernom publikom glumačkog para, a Mila i Vera za takmičenje u lepoti ne mare. Njih zanimaju drugačije oblasti što se doznalo sa profila glumice. Ona je, naime, sa pratiocima podelila čime se to ovih dana njene mezimice bave, te je tako i šira javnost došla do podatka da Mila voli moderan ples, dok Vera trenira rukomet. Mada je reć o grubljem kontaktnom sportu, te roditelji brinu, Vera je nepokoebljiva.

Pročitajte: Kako ju je ludo voleo, kakva LJUBAV: Pogledajte jedinu fotografiju Vojina Ćetkovića sa prvom suprugom Natašom, ovo sve govori

Instagram

 

Obe ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića vrlo su posvećene svojim hobijima, toliko da nijedan trening ne propuštaju, mama i tata imaju zadatak da ih voze, dovoze i navijaju, dok se neretko u publici kao podrška na treninzima i takmičenjima nalazi ponosna tetka Dragana.

Pročitajte: Tako slične, a tako različite: Ovako je Sloboda Mićalović sa svojim bliznakinjama provela vikend, Vera i Mila oduševile FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading