Celebrity News

Sloboda Mićalović sama na crvenom tepihu, svi pogledom traže Vojina (FOTO)

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ponovo u žiži interesovanja

Sloboda Mićalović sama na crvenom tepihu, svi pogledom traže Vojina (FOTO)

R.Z./ATAImages

U okviru 52. FESTA održana je i svečana premijera filma "Jorgovani", a glavni glumci Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović blistali su na crvenom tepihu.

I dok je Ivan stigao ruku pod ruku sa suprugom Jelenom Tomašević, Sloboda je crvenim tepihom prošetala sama, te su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, kao i njihov odnos ponovo postali tema javnosti.

Pročitajte: Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića prvi put u javnosti bez roditelja - Sve oči uprte u njih, a o vaspitanju se naširoko priča (FOTO)

Ipak, potvrda da je među skladnim parom sve u najboljem redu, uskoro je stigla, zgodan i modno usklađen sa suprugom, Vojin je sedeo u publici i čekao svoju suprugu da mu se pridruži, kako bi zajedno odgledali projekciju filma.

R.Z./ATAImages

 

Vojin je kao pravi džentlmen supruzi prepustio da uživa u svojoj slavi, te ju je sačekao i videvši je odevenu u prelepu crnu haljinu, sa lica nije skidao osmeh.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković zajedno su gledali projekciju filma "Jorgovani", a glumičin suprug nije krio koliko je na nju ponosan.

R.Z./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading