Celebrity News

Smrt ne gleda u kalendar: Lepa Brena na najvažnije datume lije gorke suze

Smrt u porodici Lepe Brene - uvek na posebne datume

Smrt ne gleda u kalendar: Lepa Brena na najvažnije datume lije gorke suze

Ata Images

Iako se Lepa Brena čini kao žena koja ima sve, na najvažnije datume u godini ona se ne smeje. Naime, smrt u porodici Lepe Brene dešavala se uvek na datume koji bi za nju trebalo da budu najradosniji.

Majka Ifeta preminula je 2014. godine u Zemunskoj bolnici, baš na dan Brenine porodične slave, Aranđelovdan.

Pročitajte: Moj sin je doneo odluku: Brena jedva suzdržala emocije, prvi put otkrila gde je Stefan u trenutku kad joj je podrška najpotrebnija

Smrt u porodici Lepe Brene dogodila se i na njen rođendan, kada je 2010. godine ostala bez oca Abida i samim tim, na najvažnije datume u godini prestala je da se smeje.

Pevačica nikada nije krila da su joj roditelji bili najveća podrška i da se sa osmehom priseća svakog dana koji je sa njima provela u rodnom Brčkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Negovala se ta hijerarhija da se poštuje otac... Mama je uvek bila oštrija, često smo razgovarali, stalno mi je govorila da budem pametna i ne pravim gluposti.

Učila me kako da kuvam, pravim zimnicu, pletem, šijem, čak sam znala da okrečim zidove i da vezem Vilerove goblene. Dan nam je počinjao mirisom kafe i doručka. Više sam bila sa dečacima. Igrali smo žmurke, limun i narandžu, preplivavali Savu - govorila je svojevremeno o sećanju na porodični dom Brena.

Komentari (0)

Loading