Celebrity News

Jovana Joksimović brutalno iskrena o životu, porodici i braku sa Željkom: Kako sam se osećala pre dve godine... (FOTO)

Brak Jovane i Željka Joksimovića pod budnim je okom javnosti od prvog dana

Jovana Joksimović brutalno iskrena o životu, porodici i braku sa Željkom: Kako sam se osećala pre dve godine... (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Brak Jovane i Željka Joksimovića od samog početka na udaru je medija.

Pravo iznenađenje za pripadnike „sedme sile" bilo je kada je zaljubljeni par odlučio da se venča daleko od prijatelja, rodbine, roditelja, kumova i van Srbije.

Pročitajte: ISPOVEST! Jovana danas živi u vili od nekoliko stotina hiljada evra, ima TV stanicu i vozi skupa kola, a pre Željka nije imala ni za piće

Međutim, to je bio tek početak. Crkveno venčanje i svadbeno veselje supružnici i ponosni roditelji troje dece odlučili su da obave u srpskoj prestonici po svim običajima, a tada su se među zvanicama našli svi značajni ljudi u gradu i državi.

Instagram/jovana joksimovic

 

Uprkos tome što su se već venčali u opštini i dobili sina Kostu, voditeljka je obukla predivnu belu venčanicu sa čipkanim velom. O tom danu pričalo se mesecima, a  znatiželja javnosti za odnos voditeljke i muzičara ništa nije manja ni danas.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Brak Jovane i Željka Joksimovića na dnevnom nivou tema je svih portala.

Iako skladni supružnici izbegavaju da govore za javnost o sebi i svojoj porodici, provuče se poneki intervju u kome se jasno vidi kako funkcionišu iza svoja četiri zida.

Antonio Ahel /ATA Images

 

Jovana je davno gostovala u emisiji „Ko sam tebi, šta sam sebi", te je otkrila svoju drugu, nežniju stranu, za koju su mnogi verovali da ne postoji.

Tom prilikom ona je priznala da je Željko i vrat i glava porodice i glavni koji odlučuje o svemu u njihovom domu, iako izgleda potpuno drugačije, da svađa među njima gotovo da i nema i da izbegavaju da žive u prošlosti.

 Nastoje da se isto ponašaju sa prijateljima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Evo šta je Jovana na tu temu rekla: 

- Svaki dan je novi dan i zaista mislim da bi samo trebalo ići napred. Mislim da, kad bismo mogli da sebe ne sputavamo, ne bi trebalo da se vraćamo, da ispravljamo krive Drine, da pamtimo jedni drugima.

Pročitajte: Srna i Ana prvi put na koncertu bodre tatu Željka - Jovana objavila prelepu fotografiju

- Mi stalno pamtimo nešto jedni drugima, stalno živimo u toj prošlosti. E da, sad ti i ja sedimo i pričamo, a je l' se sećaš šta si ti meni rekao... Pre dve godine si ti meni rekao to je mene zabolelo.

Miloš Nadaždin

 

- Mi danas gradimo taj odnos kako sam se ja osećala pre dve godine. Samo bih volela kada bismo mogli da brišemo ta sećanja - objasnila je, a sa ovim njenim stavom mnogi su se složili.

Komentari (0)

Loading