Celebrity News

Željko Joksimović skrhan zbog ćerke: Mala Ana jednim potezom slomila mu srce (FOTO)

Najmlađa ćerka Željka Joksimovića glavna je tema javnosti

Željko Joksimović skrhan zbog ćerke: Mala Ana jednim potezom slomila mu srce (FOTO)

Ata Images

Najmlađa ćerka Željka Joksimovića Ana, poput par minuta starije sestre bliznakinje Srne i brata Koste pokazuje izuzetnu muzikalnost.

Malo ko znao je ovaj podatak a sve zbog toga što muzičar izbegava o porodičnim detaljima da govori za javnost.

Pročitajte: 20 godina stara, a u Željkovom srcu zauzima posebno mesto! Jovana Joksimović sve obelodanila (FOTO)

Prvi put posle dugog niza godina, a za potrebe PZE, otvorio je dušu i progovorio o supruzi Jovani Joksimović, njihovom domu i braku, ali i naslednicama koje je javnosti predstavio tek nedavno, na koncertu u Osijeku.

Miloš Nadaždin

 

Nije bila namera Joksimovića da ćerke izloži pogledima ljudi, već da ispuni želju najmlađoj mezimici koja ga je osvojila na prvi pogled i svakako sa njim gaji poseban odnos.

Naime, malena Ana zatražila je ocu da nju i sestru dovede na koncert. S obzirom na to da su starija sestra Mina i brat Kosta imali tu privilegiju, kantautoru je bilo normalno da ispuni želju naslednici, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Instagram

 

Ceo razgovor najmlađe ćerke Željka Joksimovića i kantautora je pred vama: 

- Napravili smo, zahvaljujući mom timu koji je došao malo ranije, specijalan doček i to ćemo pokazati u narednom periodu. Kosta je bio na mojim koncertima, ali Ana i Srna, koje imaju šest i po godina, nisu bile nikada.

Pročitajte: Prva supruga Željka Joksimovića objavila nikada viđen snimak sa bivšim- Jovana će prebledeti kada ovo bude videla (Foto)

- Kada mi je Ana jednom prilikom rekla, citiram: „Tata, kad ćeš da nas vodiš na koncert, znaš da nisi nikad”, to me je tako zabolelo. Rekao sam u Osijeku mora da se desi - kazao je Željko pa dodao da sve troje dece koje ima sa Jovanom pohađaju muzičku školu.

youtube/printscreen/rts1

 

Istakao je i da je neverovatno da su deca lepotu nasledila od voditeljke a od njega talenat - bolje nije moglo. 

- Na to sam baš ponosan jer više liče na mamu da to nije moglo da bude neprimećeno. Kosta je već treći razred muzičke škole, a Ana i Srna imaju te časove pripremno tako da će i one uskoro krenuti u muzičku školu, jako su muzikalne i dobro pevaju.

 

Komentari (0)

Loading