Celebrity News

Jašar kupio vilu u Turskoj! Bazen, džakuzi, pogled puca - nema šta nema (FOTO)

Dom Jašara Ahmedovskog u Turskoj velelepna je vila s bazenom

Jašar kupio vilu u Turskoj! Bazen, džakuzi, pogled puca - nema šta nema (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Dom Jašara Ahmedovskog već decenijama je u srpskoj prestonici.

Otkako je započeo karijeru, a potom stupio u brak sa izvesnom Snežanom, muzičar je doneo odluku da se iz Prilepa u Severnoj Makedoniji potpuno preseli u Beograd, gde je sa suprugom svio toplo gnezdo.

Pročitajte: Stalno grešila, a onda je napravila katastrofalan propust - Saša Popović dao otkaz najlepšoj srpskoj voditeljki

Snežana i Jašar nisu bili te sreće da dobiju potomke, o čemu je pevač nekoliko puta govorio. Navodno su sve pokušali, a naposletku su se odlučili za usvajanje.

instagram/jasar.ahmedovskii

 

S obzirom na to da pevač često objavljuje fotografije sa preslatkom devojčicom na svom Instagram profilu, spekuliše se da su njihovi napori oko usvajanja ipak urodili plodom.

Pokraj fotografija sa mezimicom Jašar uvek doda jedno maleno srce, te je svima jasno da prema njoj gaji posebnu ljubav.

instagram/jasar.ahmedovskii

 

Kako je devojčici ime, ko je ona zapravo, nije do sada želeo da otkriva, ono što je, međutim, dozvolio da fanovi vide to je raskošna vila koju je kupio u Turskoj.

instagram/jasar.ahmedovskii

 

Slike dvospratnice, s bazenom, nimalo nalik onoj u Beogradu, kamena terasa i baštenski nameštaj nagoveštavaju da je pevač za kuću izdvojio pozamašnu svotu novca, a spekuliše se da ona u svom sastavu ima nekoliko spavaćih soba, isto toliko i kupatila, ogroman dnevni boravak sa kuhinjom po principu open koncepta, dok su tu takođe i dve garaže i predivan pogled na prirodu.

Pročitajte: Njegova smrt estradu zavila u crno, Ceca se jedva oglasila - Otišao si na lepše mesto

Mnogi će se složiti da je ovaj Jašarov potez pravi, te da je ulaganje u nekretnine uvek dobra stvar, a veruje se da je ideja potekla od njegovog kuma Saše Popovića koji odlično barata novcem.

instagram/jasar.ahmedovskii

 

Svi se takođe dive ideji po kojoj je dom Jašara Ahmedovskog u Turskoj proizvod arhitekte koji ima romantičnu crtu te je sve novotarije i modernu tehnologiju uspeo da spoji sa tradicionalnim.

Predivno!

Komentari (0)

Loading