Celebrity News

Piksi, Karići i Branka Nevistić sa suprugom zajedno na zimovanju! Ovako se provode samo oni sa dubokim džepom (VIDEO)

Brak Snežane i Dragana Stojkovića Piksija pod budnim je okom javnosti

Piksi, Karići i Branka Nevistić sa suprugom zajedno na zimovanju! Ovako se provode samo oni sa dubokim džepom (VIDEO)

ata images/dusan milenkovic

Brak Snežane i Dragana Stojkovića Piksija skladan je i lep od prvoga dana, iako vrlo često mediji pokušavaju da im zamešaju čorbu i taj sklad pokvare spekulacijama.

Da li su uvek u pitanju samo spekulacije ili ima tu i pokoja istina, ne zna se zasigurno, ono što je izvesno je da su oboje, i selektor fudbalske reprezentacije Srbije i njegova supruga, naučili na kompromis i to da je zarad očuvanja braka dobro povremeno zažmuriti na jedno oko.

Pročitajte: Slike Snežane i Piksija iz provoda - Razmenjivali nežnosti pred svima, a evo šta su još radili (FOTO)

Vrlo verovatno tako je u svakom braku, ipak ono što Piksija i Snežanu izdvaja je to što i nakon četiri decenije od venčanja umeju ludo da se zabavljaju.

instagram/corallo verde

 

Deca su pošla svako svojim putem, pa i oni svojim.

U poslednje vreme najčešće su viđeni u društvu porodice Karić-Mišković, ali i Branke Nevistić i njenog supruga milionera Branislava Grujića.

Narodski rečeno, sličan se sličnom raduje, samo što u ovom slučaju parove ne spaja samo to što umeju da steknu već i to što su sličnog mentaliteta.

ata images/dusan milenkovic

 

Upravo iz tog razloga nije se postavilo pitanje da li će zajedno otići na zimovanje.

instagram/corallo verde

 

Fotografije osvanule na Brankinom instagramu, a potom i na Instagram profilu Gorana Karića i Ivane Delte jasno govore da je šestočlana družina otputovala u luksuzno odmaralište te da se ludo zabavlja.

Pročitajte: Dom Branke Nevistić u Beogradu može da parira vilama svetskih zvezda - Ovako nešto još niste videli, luksuz od poda do plafona (FOTO)

Ne propušta skijanje, a bogami ni dnevne žurke sa pogledom na najlepše snežne vrhove.

instagram/corallo verde

 

Definitivno je da ovakva putovanja doprinose tome da brak Snežane i Dragana Stojkovića Piksija biva sve čvršći iz godine u godinu.

 

 

Komentari (0)

Loading