Celebrity News

Tanja Vojtehovski prošetala u bikiniju NOVU FIGURU! Sa 20 kg manje i trbušnjacima izgleda kao top model: Evo u čemu je tajna (FOTO)

Dijeta Tanje Vojtehovski daje izuzetne rezultate

Tanja Vojtehovski prošetala u bikiniju NOVU FIGURU! Sa 20 kg manje i trbušnjacima izgleda kao top model: Evo u čemu je tajna (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Dijeta Tanje Vojtehovski zapalila mreže.

Svi se pitaju, posebno dame preko pedeset, kako je bivšoj voditeljki pošlo za rukom da skine, kako se na prvi pogled čini, čak dvadeset kilograma i izgleda kao devojčica.

Pročitajte: KAKAV PAR! Tanja Vojtehovski pored njega blista - Mlad, zgodan i moćan

Tanja, koja je po profesiji,, prvobitno novinar, potom i voditelj, a nekoliko godina i trener ličnog razvoja, uvek je kuburila sa viškom kilograma.

Još kao mlađa borila se da dostigne idealnu kilažu, nekada joj je to polazilo za rukom, nekada ne, a uprkos njenom ličnom nezadovoljstvu u vezi sa izgledom privlačila je poglede muškaraca koji su joj se besomučno udvarali.

Ata Images/M.M.

 

Samo jednom, međutim, pošlo je za rukom da je osvoji, odvede pred oltar, da joj svoje prezime i podari ćerku, koja je danas u svetu televizije.

Nažalost, brak se završio krahom, Tanjin profesionalni put na televiziji takođe je okončan, te je htela ne htela morala da počne od nule.

To bi većinu degradiralo i onesposobilo za dalji rast, ali ne i voditeljku koja je život čvrsto prigrabila i okrenula se novim izazovima.

Prateći njen profil na Instagramu, posvedočili smo i mi i drugi mediji, kao i čitava javnost da se Tanja Vojtehovski okrenula programu ličnog razvoja.

Instagram/tanjavojtehovski

 

Osim što pomaže drugima da dosegnu stabilnost, koju i sama poseduje, takođe obučava nove učitelje.

S drugačijim pogledom na svet uspela je da od toga stvori biznis koji joj je pruži nove mogućnosti i ideje.

Za početak je napustila stan u centru Beograda i kupila plac u blizini reke, gde je sazidala prelepu kuću, koja je u početku samo na proleće ili leto trebalo da bude njen kutak, međutim, Tanja je svojim postupcima dokazala da joj priroda godi, te da se u gradsku gužvu bez većeg razloga ne vraća.

Instagram/tanjavojtehovski

 

Više nego ranije počela je i da putuje. Često na svom profilu postavlja fotografije sa egzotičnih destinacija, dostupnim samo onima sa dubljim džepom. Upravo zahvaljujući tim slikama novinarkini fanovi mogli su da se uvere da je promenila stil života  i što se same ishrane tiče.

Pročitajte: Tanja Vojtehovski na teškim mukama - Da je ovo znala, nikada ne bi zidala kuću - Neophodna joj je muška figura (FOTO)

Prizor na plaži u bikiniju najbolje svedoči njenom novom izdanju sa čak dvadeset kilograma manje.

Fanove je ovim potezom podelila.

Instagram/tanjavojtehovski

 

Dok jedni tvrde da je određena dijeta Tanje Vojtehovski učinila svoje, drugi smatraju da je tezama o ličnom razvoju zapravo dovela sebe do tačke da jede taman koliko organizmuu treb,a ni manje ni više, samim tim rezultati su tako učinkoviti.

 

Komentari (0)

Loading