Celebrity News

Tanja Vojtehovski na teškim mukama: Da je ovo znala, nikada ne bi zidala kuću - Neophodna joj je muška figura (FOTO)

Dom Tanje Vojtehovski zahteva puno zalaganja

Tanja Vojtehovski na teškim mukama: Da je ovo znala, nikada ne bi zidala kuću - Neophodna joj je muška figura (FOTO)

Da je dom Tanje Vojtehovski u blizini reke završen, doznalo se putem Instagram profila nekadašnje voditeljke koja nesebično sa fanovima deli detalje svoje privatnosti.

Tako se putem društvenih mreža doznalo prvo da je Tanja kupila plac, zatim da je podigla temelj, a potom i da je plan da sazida kuću, šupu i letnju kuhinju sprovela u delo.

Pročitajte: Dom na reci Tanje Vojtehovski pred očima javnosti! Ispred kuće prostrano dvorište, a tek da joj vidite dnevni boravak i kuhinju (FOTO)

Pre više meseci pohvalila se instagramerima konačnim rezultatom, a malo je reći da su svi bili oduševljeni njenom oazom mira s pogledom na reku, koja prosto očarava.

Instagram

 

Naravno, oduševljenje i lepota prisutni su samo tokom letnjih dana, ali šta se dešava s prvim jesenjim danima, bivša voditeljka, danas trener za lični razvoj, saznala je tek danas. 

Instagram

 

Elem, bilo je potrebno nabaviti drva za ogrev, što je možda čak i najlakša stavka, a potom ih iscepati i složiti u šupi.

Deo su uradili majstori, a deo je ostao na njoj.

Instagram

 

Budući da se pre više od decenije ona razvela od novosadskog svestranog umetnika Srđana Stevanova, sa kojim ima ćerku Tijanu, a da u međuvremenu oslonac nije pronašla ni u jednom drugom muškarcu koji bi u ovakvim i sličnim momentima mogao da joj priskoči upomoć, Tanja je utovar drva obavila sama.

Pročitajte: Zumiraćete ove fotografije - Tanja Vojtehovski se skinula u kupaći, svi joj gledaju u stomak!

Mada je to izuzetno teška aktivnost i pripada redu takozvanih muških poslova, voditeljka ga se prihvatila sa osmehom, čak se i fotografisala i objavila na društvenim mrežama, a ono što je najvažnije je da se obezbedila za zimske dane, koje će po svoj prilici provesti na čistom vazduhu.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading