Celebrity News

Kako se zavoleo omiljeni glumački par: Ljubav Slobode i Vojina bila je suđena

Vojin Ćetković razvod je ostavio iza sebe, a onda mu se osmehnula sreća

Kako se zavoleo omiljeni glumački par: Ljubav Slobode i Vojina bila je suđena

Ata Images

Pre nego što je uplovio u vezu sa Slobodom Mićalović, Vojin Ćetković razvod je ostavio iza sebe. Bila je to mladalačka ljubav sa voditelkom Natašom Milovanović, sa kojom je, kako priznaje, glumac imao različite poglede na život.

Iako je Slobodu upoznao dok je bio u prvom braku, njihova ljubavna priča nije odmah otpočela, a glumac nije krio da mu koleginica na prvi pogled uopšte nije privukla pažnju.

Pročitajte: Sloboda Mićalović sama na crvenom tepihu, svi pogledom traže Vojina (FOTO)

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto - otpočeo je Vojin priču o njihovom susretu:

- Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio - priznao je on a onda objasnio da ni Sloboda nije pala na njega na prvi pogled:

R.Z./ATAImages

 

 - Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.

U vreme snimanja filma glumac je bio u braku, a potom je usledio i krah. Vojin Ćetković razvod je obrazložio za medije, otkrivši da je njegova ljubav sa Slobodom počela dosta kasnije, te da je njegova i Natašina ljubav bila mladalačka, a kada se ugasila, njih dvoje su se rastali. Novinarka se ubrzo spakovala i preselila u Pariz, gde i danas živi.

Pročitajte: Ćerke Vojina i Slobode proslavile 14. rođendan! Jedine fotografije su pred vama

Još jedna stvar o kojoj je govorio je činjenica da on nikada ne bi mogao da živi u inostranstvu, dok je to bila Natašina želja. Istakao je da se svom kumu Nikoli Đuričku divi na hrabrosti, ali da on nikada ne bi mogao da se usudi na takav korak.

Podsetimo, Vojin i Nataša venčali su se 2001. godine, a nakon razvoda glumac je neko vreme bio sam. Vezu sa Slobodom otpočeo je nešto kansije, te su njih dvoje pred matičara stali 12. maja 2008. i od tada su u skladnom braku.

Boško Karanović

 

Glumački par već šesnaest godina ima jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni, a kao kruna ljubavi rodile su se njihove naslednice,Mila i Vera.

Komentari (0)

Loading