Celebrity News

Sada je sigurno! Devojka Lazara RIstovskog posetila salon venčanica, pa rekla i par detalja o venčanju (FOTO)

Venčanje Lazara Ristovskog i Anice Lazić svi očekuju zbog jedne izjave mlade glumice

Sada je sigurno! Devojka Lazara RIstovskog posetila salon venčanica, pa rekla i par detalja o venčanju (FOTO)

Instagram/anicalazicofficial

Venčanje Lazara Ristovskog i Anice Lazić nešto je što je javnost od prvog momenta smatrala mogućim.

Mlada psihološkinja, koja voli glumu i njome se u poslednje vreme bavi, nikada nije želela da skriva ljubav koju oseća prema 39 godina starijem dramskom umetniku.

Pročitajte: Lazar Ristovski Anicu obradovao najlepšim poklonom koji jedan muškarac može da daruje ženi!

Veruje se da je on bio za to da se veza makar na početku skrije, međutim, čini se da je njen stav bio vrlo jasan - Volim i nemam šta da krijem.

Zbog toga se zaljubljeni par susreo sa brojnim osudama, međutim, lepu glumicu čak ni to nije navelo da odustane od svojih osećanja, naprotiv.

 

 

- Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi uvek biti hrabra. Na drugim nekim poljima dozvoljavam da budem nekada manje hrabra, ali u ljubavi ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako mi srce traži - izjavila je nedavno za „Premijeru” Anica, a zatim, povodom promocije Dana venčanja, otkrila: 

- Da budem iskrena, nisam mnogo razmišljala o svom venčanju kada sam bila devojčica. NIti mi je danas to mnogo važno. To je za mene prelepa stvar, ali ja to više gledam kao formu, meni je mnogo važnija suština.

Instagram/anicalazicofficial

 

- E sad, ja znam da nama ženama prija da nosimo venčanice, tako da kad poželim da je nosim, posetim salon venčanica.

- Ne mogu da kažem da patim za tim da se udam, ne, meni je mnogo važnije da živim suštinu ljubavi, a to, hvala bogu, već imam - zaključila je izabranica Lazara Ristovskog koji je očigledno na sedmom nebu.

Pročitajte: Ni godinu dana od početka veze Lazar i Anica se posvađali! Teške reči pale nasred ulice

Upravo iz tog razloga mnogi veruju da je venčanje Lazara Ristovskog i Anice Lazić moguće i ne samo moguće, već da su na korak od oltara.

Instagram/anica lazic

 

To će biti Lazarov drugi brak, nakon razvoda od Danice nije ni slutio da će se zaljubiti, zbog čega se veruje da će i druge stvari koje je do tada rekao da neće više nikad pogaziti. 

Ono što je sigurno je da će lepa glumica zablistati tog značajnog dana.

 

 

Komentari (0)

Loading