Celebrity News

Raspad braka nakon 12 godina! U kući Vujadina i Mirke nikada više neće biti kao što je bilo (FOTO)

Dom Vujadina Savića nije kao što je bio niti će biti

Raspad braka nakon 12 godina! U kući Vujadina i Mirke nikada više neće biti kao što je bilo (FOTO)

ATA Images

Porodični dom Vujadina Savića nekada je bio mesto na kom su se okupljali sinovi Marine i Duleta Savića, snaje, brojni unuci zbog čega nastaje predivna atmosfera i emituje se energija koju priželjkuje baš svaka porodica sa više članova.

Pročitajte: Bravo, Mirka! Glumica održala važnu lekciju iz vaspitanja dece

Nikada fudbaler i njegova nevenčana supruga Mirka Vasiljević nisu krili da obožavaju da svrate kod Duleta i Marine, dok s istom ljubavlju vole da posete i glumičine roditelje.

instagram/ticasavic

 

U jednom intervjuu čak dramska umetnica prokomentarisala je da se gotovo svakog vikenda, kada su u Srbiji, porodično okupljaju i da njeni mališani s jednakim žarom vreme provode u oba doma, jer im prabaka i bake i deke udovoljavaju u svakom pogledu.

instagram/ticasavic

 

Za razliku od Mirke i Vujadina koji poseduju stan, nagađa se da Savići imaju kuću sa velikim dvorištem, a šta ima lepše nego kada se deca po njemu rastrče i čuje se smeh i graja.

Verovalo se da će upravo mališani uticati na to da porodični dom Vujadinovih roditelja uvek ostane veseo i prepun pozitivne energije, međutim, pre godinu i po dana u tom pogledu došlo je do promene.

 

 

Njegov stariji brat, nakon 12 godina braka odlučio je da se razvede, što je svima teško palo, posebno majci Marini, koja je uvek nastojala da ih sve održi na okupu i usadi prave tradicionalne pravoslavne vrednosti.

 

 

Na njenu žalost, njen prvenac nije mogao da zanemari svoja osećanja te se sa suprugom, voditeljkom Tijanom Savić, sa kojom ima ćerku Lenu, razišao.

Pročitajte: Zadala svekru i svekrvi udarac - Mirka Vasiljević Vujadina navela da napusti dom i pređe kod njenih

Uroševa supruga važi za jednu od najlepših i najzgodnijih naših voditeljki, on pak za vrlo sposobnog biznismena, što ide u prilog onoj krilatici da ni lepota ni novac, pa ni samo ljubav, ne mogu sačuvati brak.

 

 

Po mišljenju psihologa daleko više je potrebno da dvoje ljudi istraje u odluci da ostane zajedno do kraja života. Ono što je sigurno jeste to da su bivši supružnici nakon razvoda u prijateljskim odnosima te još uvek nisu izbrisali zajedničke slike sa društvenih mreža.

Komentari (0)

Loading