Celebrity News

Milena Radulović spakovala kofere i napustila stan: Ognjenova reakcija je neverovatna (FOTO)

Veza Milene Radulović i Ognjena Jankovića pretrpela je već na početku brojne izazove

Milena Radulović spakovala kofere i napustila stan: Ognjenova reakcija je neverovatna (FOTO)

Saša Preradović za Gloriju

Ni godinu dana ne traje veza Milene Radulović i Ognjena Jankovića a već je naišla na svakojake probleme.

Reč je o suđenju glumice i učitelja glume Mike Aleksića, na kojem su izneti neverovatni detalji intimnog odnosa, fizičkog pa i psihičkog zlostavljanja.

Pročitajte: Stefan Živojinović ne želi da bude čak ni u istoj opštini sa Brenom i Bobom! Evo gde sad živi i zašto se preselio (FOTO)

Ognjen, koji iza sebe ima dva braka i dve ćerke, želeo je da prisustvuje celokupnom procesu i davanju izjave svoje izabranice.

A.H./ATAImages

 

Dopratio ju je do suda, seo na svoje mesto i sve saslušao. Kako je kasnije kazao, bilo mu je važno da se suoči sa svim detaljima s kojima se njegova ljubav godinama susretala i dan-danas kroz sećanje kroz sve prolazi, kako bi mogao da joj ubuduće pomogne.

Nakon ove izjave muzičara svi su uglas prokomentarisali da veza Milene Radulović i Ognjena Jankovića ima budućnost, a mnogi su čak tvrdili da je par otpočeo i zajednički život.

Jakov Simović

 

Nedugo pre nego što je uplovio u vezu sa dramskom umetnicom, frontmen grupe Beogradski sindikat razveo se od bivše voditeljke Bojane Janković, a stan u kom su zajedno živeli ostavio je njoj i deci stoga se veruje da je utočište pronašao, gde drugde, nego kod Milene, koja je pre par godina kupila sebi nekretninu u prestonici.

Budući da ona dosta putuje, često je na relaciji Beograd–Moskva, te da je stan prazan, ovo je bilo sasvim logično rešenje.

Pročitajte: Na adresu Milene Radulović još stižu ruže iz Rusije! Ognjen Janković će pobesneti (FOTO)

Više od mesec dana ona je, recimo, provela u Španiji gde je radila na jednom projektu. Tamo je imala iznajmljen prelep stančić s još lepšim pogledom, a fotografije privremenog kutka rado je delila sa instagramerima.

ATA Images

 

Prošle nedelje pak, kada je projekat privela kraju, ona se od stančića putem društvenih mreža i oprostila.

- Adios stan, adios Bilbao. Gracias! - napisala je glumica, koja je odmah potom dotrčala u Beograd da podrži svoju koleginicu Anđelu Jovanović, a veruje se da je zbog njenog povratka bio najsrećniji, ko drugi do sam Ognjen.

Instagram/milenaradulovic

 

 

 

Komentari (0)

Loading