Celebrity News

Vratiš se u svoj Klek i zagrliš tugu: Vanja Grbić slomljen zbog odlaska voljene osobe

Porodica Vanje Grbića njegova je baza

Vratiš se u svoj Klek i zagrliš tugu: Vanja Grbić slomljen zbog odlaska voljene osobe

Antonio Ahel/ATAImages

Porodica Vanje Grbića za njega je svetinja. Proslavljeni odbojkaš sa suprugom Sarom Grbić ima četvoro dece, tri ćerke i sina. Lepa karatistkinja i on upoznali su se kada je on imao 31, a ona 21 godinu i ljubav je odmah planula.

Pročitajte: Bosiljčić se rastao od Jelene, pa uplovio u tajnu romansu! Lidija je dobro poznata javnosti

- Prisustvovao sam svim porođajima moje žene. Bogu hvala, svi su prošli na isti način. Ja to doživljavam tako da sam sa svojom suprugom u trenutku kada se dešava nešto najlepše što treba da se desi i taj trenutak nas još više zbliži. I njoj je značilo. Porodica je sav moj svet.

Ovo je moje bogatstvo. Žene odlučuju koliko će dece imati. Sve što sam postigao je nula u odnosu na porodicu. To je tako. Šta ostane iza čoveka - njegova dela i deca. Ono čemu ih naučite i koju poruku nose. To je to. Beskrajno su draga i dobra deca. Moram da budem pravičan kao otac. Oni ipak odrastaju u Beogradu i supruga i ja vodimo računa da ih uputimo. Oni su super, dobri su u školi, aktivni su u kampu koji vodim - rekao je Grbić kome porodičnu sreću kvare odlasci onih koje je voleo.

Boško Karanović

 

 

- Odmaralište "Tisa" kod žabaljskog mosta. Kuma Dragana sa Danicom u društvu mog oca Miloša, upokojenog 2008. godine i strica Slobodana, upokojenog 2003. godine.

Vreme ide, melje, ne čeka nikoga. Što reče Glogovac "Vreme je najveći neprijatelj, uzeće vam sve, a na kraju i vas"... Pogledam sliku i setim se svega što sam proživeo sa njima.

Cenite vreme sa najdražima. To će jednom nestati kao i ova slika, podsetiće vas na trenutke i vreme provedeno sa njima. Pečalbarski posao odveo me na sve kontinente.

Po povratku gledao sam ljude, meni najdraže, kako mi na oči stare, ostavljao ih mlađe, nalazio starije. I... neke sam, ostavljajući ih... poslednji put, a da to nisam znao, i video... I kad sam završio nadmetanje sa samim sobom po raznim uglovima sveta,

Ata Images

 

 

 

.

- U okruženje koje više ne poznajem. Među neke nove klince koji su sad zauzeli mesta na kojima su sedeli ljudi koje sam znao i ostavio nekoć davno. I ne znam gde sam... Tuga... vratiš se u svoj Klek i zagrliš tugu... Cenite vreme sa najdražima... dok još imate sa kim... - napisao je Vladimir Grbić.

Komentari (1)

Loading
Goran

04:05 15.03.2024

Bravo vanja sve si lepo rekao sve prolazi,kad se okreneš nema ničega sto je nekad bilo,ostaje žal za mladošću za svojim najmilijima i prijateljima.To je život