Celebrity News

Zašto je svekrva Anastasije Ražnatović bila protiv njenog i Nemanjinog braka? Volela ju je, dolazila joj u kuću, a onda se dogodilo OVO...

Sukob Anastasije Ražnatović i Olivere Gudelj krenuo je pošto se pevačica preselila u Sevilju

Zašto je svekrva Anastasije Ražnatović bila protiv njenog i Nemanjinog braka? Volela ju je, dolazila joj u kuću, a onda se dogodilo OVO...

ata images /antonio ahel/ instagram

Sukob Anastasije Ražnatović i Olivere Gudelj postao je aktuelna tema svih medija posle utakmice fudbalske reprezentacije Srbije u Dohi pretprošle godine.

Naime, mlada pevačica, njena svekrva i jetrva Vanja Gudelj u jednom momentu tokom održavanja Svetskog prvenstva razišle su se u svakom pogledu, prvo fizički, te su čak sedele na različitim mestima na tribinama.

Pročitajte: Olivera napustila porodični dom! Anastasiji svekrva htela da razori brak, na kraju je ona spakovala kofere

Fotografije koje su nastale tim povodom proširile su se istog trena širom Balkana, a tema je bilo šta drugo do sukob Anastasije Ražnatović i Olivere Gudelj.

Šta se tačno dogodilo između snaje i svekrve u tom trenutku mlada estradna umetnica nije želela da otkiva, međutim, svima je ubrzo postalo jasno da njihov odnos nije skladan kao ranije.

Instagram/raznatovicanastasija

 

Ako se prisetimo, na početku romanse sa Nemanjom Gudeljem Anastasija i Olivera su se lepo slagale.

Fudbalerova majka je čak sa čitavom porodicom, sinom i ćerkom, jednom prilikom posetila vilu u Ljutice Bogdana, gde je bila domaćinski dočekana od strane prije Svetlane Cece Ražnatović.

Instagram/nemanjagudelj

 

Kakvo poštovanje i vezu gaje najbolje su posvedočile fotografije koje su osvanule u medijima, nažalost, sve se promenilo pošto je lepa Tasa odlučila da sa karijerom stagnira i preseli se kod izabranika u Sevilju.

Veruje se da je od tada Olivera potpuno promenila odnos prema njoj, da čak nije popustila ni kada je doznala da će postati baka, te da Anastasija čeka njeno i Nemanjino prvo dete.

Instagram/nemanjagudelj

 

"Žuta štampa" tvrdi da ona nije bila ni na venčanju sina i snaje, a razlog koji se navodi kao moguć i sve češće se može čuti po gradskim kuloarima je da je usledilo nerazumevanje svekrve i snaje koje se samo produbljivalo.

Navodno, Olivera je, posle Anastasijinog povlačenja sa estrade, pomislila da je Cecina naslednica samo još jedna devojka u nizu koja želi da se dočepa porodičnog bogatstva, da je napredak u profesionalnom smislu ne zanima, da nema ambicije, što ona lično ne podržava.

Sve troje dece Olivera je odgajila da budu vredni, da puno rade i zalažu se za svoje ciljeve koji neizbežno dođu jednog dana, a sa njima i plodovi u vidu finansija.

Instagram

 

Očigledno je da Nemanjina majka nije videla dobro jer Anastasija je sve samo nije bez ambicija, niti je još jedna devojka u nizu koja očekuje od izabranika da je izdržava.

Pročitajte: Lepe vesti stigle iz Sevilje! Anastasija Ražnatović presrećna, briše suze radosnice (FOTO)

I nju je Ceca vaspitavala da radi i trudi se, na kraju krajeva bila joj je uzor kako se jedna žena sama bori kroz svet.

Instagram/nemanjagudelj

 

Sve nesuglasice na tu temu po svoj prilici nedavno su razjašnjene, te je posle dužeg vremena na Nemanjinom Instagram-profilu na "8. mart" osvanula njihova zajednička fotografija.

Komentari (0)

Loading