Celebrity News

Olivera napustila porodični dom: Anastasiji svekrva htela da razori brak, na kraju je ona spakovala kofere

Svekrva Anastasije Ražnatović napustila Sevilju

Olivera napustila porodični dom: Anastasiji svekrva htela da razori  brak, na kraju je ona spakovala kofere

Instagram/raznatovicanastasija

Već duže vreme, čak mesecima pre venčanja, spekuliše se da se svekrva Anastasije Ražnatović oštro protivi vezi, a sada i braku njenog sina sa mladom pevačicom.

S obzirom na to da je na samom početku Gudeljeve i Tasine romanse Olivera Gudelj navraćala u vilu Ražnatovića, družila se sa Cecom i Lidijom, pa i samom Anastasijom, prosto je bilo neverovatno poverovati u ovakve priče.

Pročitajte: Prijina majka Borka nije mogla više da ćuti! Ovako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata

Ipak, ponašanje svekrve Anastasije Ražnatović uticalo je na to da mediji, pa i šira javnost poveruju u ove navode.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Olivera, koja je dotle bila vrlo aktivna na Instagramu, po Anastasijinom preseljenju u Nemanjin dom u Sevilji potpuno se promenila.

Profil je prvo ugasila, zatim ga ponovo vratila, ali blokirala je sve koje ne poznaje, a potom je jednostavno prestala da šeruje postove.

Instagram/raznatovicanastasija

 

Uprkos činjenici da joj je snaja trudna, da joj se sin oženio, dobio medalju, Olivera je ostala dosledna sebi i nije se oglašavala.

Sve ovo, naravno, uverilo je javnost da snajka i svekrva ne gaje dobre odnose.

Kada je Ceca potom otputovala u Sevilju, gde apsolutno ni jednu jedinu sliku sa Oliverom nije objavila, a veruje se da se prije nisu ni sastale, stigle su dodatne potvrde da u porodici Ražnatović-Gudelj nešto ne štima.

Instagram

 

O čemu se tačno radi niko ne zna, postoje samo spekulacije i šaputanja po ćoškovima, po kojima se svekrva Anastasije Ražnatović navodno svim sredstvima potrudila da sina i snaju rastavi.

To joj nije pošlo za rukom. Nemanja je očigledno odbio poslušnost majci, zbog čega se Olivera okrenula mlađem sinu i ćerki.

Pročitajte: Kako se to ponašate? Porodica Gudelj pokazala pravo lice na dan Anastasijinog i Nemanjinog venčanja (FOTO)

Naslednica Vanja se uspešno bavi tenisom, što je razlog njenog preseljenja u Holandiju, gde je cela porodica nekada živela.

Instagram/nemanjagudelj

 

Majka Nemanje Gudelja je i sama bila sportistkinja, kao i njegov otac, koji je sa sinovima ostao u Sevilji zbog poslovnog angažmana, ali i kako bi bio uz Dragog i Nemanju, što sada Olivera čini sa mezimicom.

Instagram/Olivera Gudelj

 

Objavu je posle dužeg vremena na Instagramu objavila upravo sa njom i njenim drugaricama uz opis “Ekipica”.

Komentari (0)

Loading