Celebrity News

Zapušili usta svima: Sloboda otputovala na more s drugim, a evo šta je Vojin uradio

Sloboda Mićalović donela odluku, niko nije mogao da je odgovori

Zapušili usta svima: Sloboda otputovala na more s drugim, a evo šta je Vojin uradio

V. M./ATAImages

Kada je svojevremeno Sloboda Mićalović donela odluku da zaigra u filmu „Zona Zamfirova”, ni slutila nije da će joj, osim popularnosti, taj projekat doneti i ljubav.

Iz te jedne male uloge, zahvaljujući kojoj su je zapazili i reditelji, mlada devojka rodom iz Leskovca krenula je da krči svoj put u svakom pogledu, te danas osim činjenice da je izrasla u darovitu glumicu može da se pohvali i time da je stvorila porodicu i dom.

Pročitajte: Danas ima stan i vikendicu, a evo gde je Sloboda živela po dolasku u Beograd - Jedna soba i dve police u frižideru

Sudbinskog susreta s Vojinom i dan-danas u razgovoru sa drugaricama ili pak sestrama, a možda i ćerkama, bliznakinjama Verom i Milom, voli da se priseti, prisećajući se svih romantičnih, divnih trenutaka, svadbenog veselja i prvih godina braka.

Boško Karanović

 

Te godine, po prirodi najlepše, bile su jednako i izazovne za glumački par, čija je sreća bila da umesto jedne dobije istovremeno dve bebe, što je lepo ali i zahtevno.

Vera i Mila danas su odrasle devojčice, vrlo brzo, kroz godinu-dve postaće i devojke, koje odlično umeju o sebi da se staraju.

R.Z./ATAImages

 

U školi one nižu uspehe, obe treniraju, Vera rukomet, a Mila ples, te se stiče utisak da su vrlo nezavisne i samouverene.

S tim u vezi, ne čudi što je Sloboda Mićalović donela odluku da radi punom parom. Već nekoliko godina ona ide iz projekta u projekat svesna bolne činjenice da će kad-tad njena popularnost postati manja, te da će doći vreme kada će biti manje angažovana.

 

 

Zbog toga nastoji da iskoristi svaku priliku, čak i kad to povremeno znači da porodica i najmiliji trpe.

Ovih dana, naime, ona je otputovala u Crnu Goru, gde će imati manju turneju sa predstavom „Dečje povrede”, koju igra s kolegom i bliskim prijateljem Vukom Kostićem.

Pročitajte: Kako se zavoleo omiljeni glumački par - Ljubav Slobode i Vojina bila je suđena

Pred sam odlazak Sloboda je u medijima najavila sve šta sledi, a ako je suditi po fotografijama napravljenim kraj jahte, čini se da je odlazak na more ona iskoristila i u još neke svrhe.

 

 

Očigledno je da joj se putovanje sa Vukom isplatilo, a po osmesima na slikama reklo bi se da rade ali i da se prijatelji ludo zabavljaju.

Vojin i ćerke njenu su odluku podržali bez pogovora i ponosni su na nju što niže uspehe, a najbolje tome svedoči činjenica da joj se suprug u Crnoj Gori ubrzo pridružio.

 

 

Jedna slika na glumičinom profilu najbolji je dokaz prave i velike ljubavi, poštovanja i poverenja koje osećaju jedno prema drugome.

Komentari (1)

Loading
Nevenka

13:46 20.03.2024

Nije danemogu bez ovakvih komentara ,ali viđali smo srećne i presrećna brakove ,pa se napadali posle zrelih godina šta se zbiva ne znamo zato ipak verujem da ćete znati sačuvati va brak i sreću .Sve najbolje!