Celebrity News

Kad beba dođe neočekivano! Jelena Đoković o trudnoći: On nije znao (FOTO)

Jelena Đoković o trudnoći govorila samo jednom

Kad beba dođe neočekivano! Jelena Đoković o trudnoći: On nije znao (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković o trudnoći, zapravo o ideji o trećem detetu, govorila je davno u emisiji "Šta sam tebi, ko sam sebi".

Tu je supruga Novaka Đokovića jasno svima dala do znanja da ona za to nije, iako slavni teniser čini sve da je na taj korak ubedi.

Pročitajte: Novak mi je rekao da više tako ne možemo! Jelena Đoković o prekretnici

S obzirom na to da se od tog intervjua ništa značajno na tom polju u porodici Đoković nije dogodilo, reklo bi se da je Jelena izgurala svoje.

Adrian Dennis/Profimedia

 

Mama dvoje mališana Stefana i Tare posvetila se prvenstveno njihovom odgoju, porodici u globalu, a potom i Fondaciji na čijem je čelu i za koju izgara.

Često se na Jeleninom Instagram-profilu mogu naći podaci šta su sve ona, Novak i sponzori uradili za Srbiju a budući da je projekata iz dana u dan sve više, ideja o trećem detetu lagano je postala daleka prošlost. 

Od tog poslednjeg intervjua u kome je Jelena Đoković o pričala o trudnoći, ona za domaće medije nije davala intervjue.

Počela je da vodi podkast gde je uz sagovornike jasno isticala svoje stavove i samim tim odgovarala na sva ona pitanja koja novinari priželjkuju da joj postave.

Instagram

 

Osim toga ona sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu jako lepo komunicira. 

Među njenim postovima najčešće su fotografije Novakovih uspeha, zatim tu su edukativne objave, koje se najpre tiču roditelja, vaspitanja ,pa i samopoštovanja žena, a povremeno ona ume da objavi i nešto duhovito.

Takav gest ona je učinila i danas, objavivši scenu iz serije "Prijatelji", planetarno popularnog sitkoma koji svi obožavaju i sve scene znaju napamet.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pored brojnih kadrova koji mame smeh i istovremeno suze na oč,i ona je odabrala da sa instagramerima podeli scenu u kojoj glavna junakinja Rejčel Grin saopštava bivšem dečku Rosu da je sa njim, iako su koristili zaštituostala u drugom stanju.

Pročitajte: Sukob Novaka i Jelene oko NOVCA! Dijana držala stranu sinu, isplivali detalji

Podsećanje na "Prijatelje" zasigurno je izmamilo osmeh Jeleninih obožavaoca, dok su se među njima našli i oni koji su se zapitali otkud baš ovo vezano za trudnoću ona da podeli  i da li nam ovim gestom nešto poručuje.

instagram/jelenadjokovic

 

Veruje se, pak, da je Jelena samo želela da se našali. Ipak ako su pretpostavke pojedinaca istinite, verovatno će ona na mnogo bolji način to podeliti s javnošću.

instagram/jelenadjokovic

 

 

Komentari (0)

Loading