Celebrity News

Dijanu Đoković nikada niste čuli da ovako govori o snaji: Ko bi rekao da je ovakva svekrva?

Jelena i Dijana Đoković u očima medija i javnosti ne gaje skladan odnos

Dijanu Đoković nikada niste čuli da ovako govori o snaji: Ko bi rekao da je ovakva svekrva?

Profimedia

Jelena i Dijana Đoković najpopularnija su snaja i svekrva na domaćoj javnoj sceni.

Već od prvog dana kada je Novakova supruga na Svetom Stefanu pristala da pred Bogom i ljudima nosi njegovo prezime počele su medijske spekulacije koje do danas nisu prestale.

Pročitajte: Kad beba dođe neočekivano! Jelena Đoković o trudnoći (FOTO)

Uglavnom su se one ticale navodnog lošeg odnosa u porodici, raspodele miliona slavnog tenisera, odluke bračnog para da sa svojim naslednicima Tarom i Stefanom život nastave van Srbije i tako sijaset novih tema, nagađanja i spekulacija nizalo se unedogled.

Ništa od pomenutog Jelena i Dijana Đoković nikada nisu demantovale, a bile su mnogo puta do sada prisutne u javnosti.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

Birale su da taj detalj prećute, zbog čega su stvorile nove temelje za nagađanja i još gore spekulacije o raskolu unutar porodice.

Prvi put tek nedavno Novakova majka pristala je da za Blic kaže nekoliko reči o tome kakva je zapravo ona svekrva:

- Ja ih pustim malo, nek dišu, ne žive sami, nisu mali - kazala je ona kroz smeh, a tu se stekao kakav-takav utisak o tome kako se slaže sa sve tri snaje.

Istina je da svaka majka želi najbolje za svoga sina, a izgleda da je Dijana dobila ono što je sanjala, a to je da su sinovi, i Marko, i Đorđe, pa i Novak, pronašli savršene izabranice za sebe, koje ih vole, ali su tu i da im budu podrška, savetodavci, pa i rame za plakanje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Marko sa devojkom rodom iz Brazila živi u Španiji, u blizini u Marbelji su im i Novak i Jelena iako oni često, kako iz privatnih razloga tako i zbog posla, dolaze u domovinu, dok su Đorđe i dizajnerka Saška Veselinov odlučili da svoju bajku nastave u domu u Dubajiu.

Pročitajte: Novi poraz na terenu, nova kriza u braku? Jelena Novaka napuštala čak tri puta, ali jedna osoba nije dozvolila da se razvedu (FOTO)

 Dijana nije imala sreće da su joj deca tu pored nje, ipak redovno je obilaze, odlazi i ona kod njih, te se veruje da se upravo iz tog razloga slatko nasmejala kada je rekla: "Pustim ih malo..."

Amir Hamzagić/ATAImages, Shutterstock

 

Pitanje je koliko ih često posećuje i kako ta poseta izgleda, za sada mediji i javnost na tu temu mogu samo da nastave sa nagađanjima. 

 

Komentari (0)

Loading