Celebrity News

Kejt Midlton priznala ono od čega je javnost strahovala: Imam rak (VIDEO)

Kejt Midlton ima rak - objavila na službenom Instagramu

Kejt Midlton priznala ono od čega je javnost strahovala: Imam rak (VIDEO)

Shirlaine Forrest/Getty Images

Kejt Midlton ima rak, a šokantnu vest saopštila je lično na službenom profilu.

Dva i po meseca se spekulisalo o zdravstvenom stanju princeze od Velsa, čak je u jednom momentu završila u bolnici, što su mediji preneli.

Malo je reći da su fanovi ostali u šoku i zabrinuto svakodnevno iščekivali novosti, kojih sa britanskog dvora nije bilo.

Medijima nije preostalo ništa drugo do da se bave nagađanjima, kojih je bilo možda i previše.

 

Photo by Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images

 

Svakojake gluposti su se mogle pročitati u štampi i na portalima širom sveta, a sve je išlo do te granice da su je pojedini preko Tik Toka proglasili čak mrtvom.

Verovalo se da će kad-tad ona i njen suprug, princ Vilijam, morati među svet da izađu sa istinom, što se danas i dogodilo.

Naime, snimak je napravljen u sredu, u dvorištu rezidencije u Vindzoru, kada se Kejt direktno obratila naciji.

Pročitajte: Kejt Midlton već drugi put oblači ovu haljinu, a mi vam pokazujemo gde možete da je kupite za ovo leto i to samo za 3.990 dinara! (FOTO)

- Želim da iskoristim ovu priliku i da svima zahvalim na divnim porukama i razumevanju. Bilo je ovo nekoliko veoma teških meseci za celu porodicu, ali imam fantastičan medicinski tim koji se divno brine o meni i veoma sam im zahvalna - kazala je Kejt. Taman kada su svi poverovali da će dalje izlaganje ići u pozitivnom smeru izustila je: 

Chris Jackson / Staff/ Getty images via Guliver

 

- U januaru sam podvrgnuta operaciji abdomena na klinici u Londonu. U tom trenutku nije bilo naznaka da je problem kancerogene prirode. Hirurški zahvat bio je uspešan, ali kasnijim testom utvrđeno je prisustvo raka. Sada sam u ranoj fazi lečenja, hemoterapija je u toku. 

- Vest je došla kao veliki šok, ali Vilijam i ja činimo sve što možemo da zaštitimo decu. Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro - kazala je princeza, suzdržavajući se od suza i nastojeći da bude što smirenija.

 

 

- Dobro sam i svakim danom postajem sve jača. Fokusiram se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim. Jedva čekam da se vratim poslu, koji mi donosi mnogo radosti. Ali, sada moram da se fokusiram na potpuni oporavak.

Tom Jenkins/Getty Images

 

- To što imam Vilijama pored sebe takođe je velika podrška i uteha. Kao i ljubav, podrška i dobrota koje su pokazali mnogi od vas. To nam oboma mnogo znači.

Pročitajte: Sad je sve jasno - Kejt Midlton nije viđena 85 dana, a evo kada će se zvanično oglasiti

- U ovim trenucima mislim na sve vas koji se suočavate sa kancerom. I želim da vam poručim - niste sami - rekla je princeza na kraju poruke koja je šokirala i rastužila ceo svet.

Malo je reći da su svi ostali u šoku zbog činjenice da Kejt Midlton ima rak u isto vreme kada i njen svekar kralj Čarls.

Komentari (0)

Loading