Moda

Kejt Midlton već drugi put oblači ovu haljinu, a mi vam pokazujemo gde možete da je kupite za ovo leto i to samo za 3990 dinara! (FOTO)

Modno izdanje Kejt Midlton ona je odlučila da ponovi

Kejt Midlton već drugi put oblači ovu haljinu, a mi vam pokazujemo gde možete da je kupite za ovo leto i to samo za 3990 dinara! (FOTO)

Profimedia

Modno izdanje Kejt Mildton očito se vojvotkinji toliko dopada da je pre nekoliko dana odlučila da ga ponovo ponese.

Naime, prilikom posete Hempširu ona se pojavila u outfitu u kojem je prošle godine predla trofej Vimbldona najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću, a reč je o elegantnoj haljini tufnastog dezena i neprolazan model snadala koje i vredi ponoviti.

 

Profimedia

 

Kada se prošle godine pojavila na teniskim tribinama u tom stilu, a zatim i čestitala Novaku pobedu, bio je to jedan od najjačih utisaka, pa se i modno izdanje Kejt Midlton dugo nakon toga komentarisalo.

 

Profimedia

 

To je slučaj i sada, kada je princeza od Velsa posetila dobrotvornu organizaciju "One Small Thing" i njihovu novu ustanovu "Hope Street", stambenu zajednicu koja promoviše novi pristup podrške ženama u pravosudnom sistemu.

 

Profimedia

 

Tufnasta haljna peplum kroja, pravi je primer ženstvenog stila, dok čuvene Chanel "two-toned" sandale spadaju u domen modne klasike.

Pročitajte: Haljina Kejt Midlton zaludela žene širom sveta jer savršeno skriva mane, otkrivamo vam gde je možete kupiti za par hiljada dinara (FOTO)

Vrhunska elegancija viđena je na Kejt Mildton, a zanimljivo je da se ranije pisalo da princeza za mečeve na kojima igra svetski teniski as, najčešće bira haljine ovog dezena.

Profimedia

 

O dešavanjima sa Vimbldona pisao je 2022. i britanski časopis "Woman's Day" koji pažljivo prati sva dešavanja u kraljevskoj porodici pa je istakao da je svetski teniski as Novak Đoković gestom nakon finala oduševio vojvotkinju i vojvodu od Kembridža.

 

Profimedia

 

 

Naime, Nole se nakon meča susreo sa članovima kraljevske porodice, razgovarao sa njima, a i sa malenim Džordžom koji je pre završnice teniskog turnira otkrio da navija za našeg tenisera. Đoković mu je dao trofej pa je princ imao priliku da drži jedan od najznačajnijih sportskih pehara.

Pročitajte: Nikad ženstvenija! Haljina Kejt Midlton oduševila žene širom sveta! (foto)

Inače, modno izdanje Kejt MIdlton, tačnije sličnan model haljine koja je oduševila čitav svet, možete pronaći u "Zari" po veoma pristupačnoj ceni od 3990 dinara.

Printscreen

 

Komentari (0)

Loading