Celebrity News

Dragana Mirković spakovala kofere i s decom napustila Beč: Od Tonija ni traga, ni glasa (FOTO)

Bračna kriza Dragane Mirković često je u poslednje vreme tema javnosti

Dragana Mirković spakovala kofere i s decom napustila Beč: Od Tonija ni traga, ni glasa (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Pitanje od milion dolara je da li je zaista, kako se priča po gradskim kuloarima, nastupila bračna kriza Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Za sada niko do odgovora i kakve takve istine nije uspeo da dođe, a šta se tačno događa u odnosu biznismena i pevačice očigledno samo njih dvoje znaju.

Pročitajte: Ceca prekinula ćutanje! Dosta joj je da je fanovi Dragane Mirković blate - Evo šta je rekla o sukobu

Nesporno je da se iza vrata njihovog raskošnog dvorca u Beču nešto zbiva. U suprotnom javnost i mediji ne bi o tome spekulisali, e sad da li je situacija bezazlena ili baš toliko strašna da je najbolje opisuje bračna kriza veruje se da će vreme pokazati.

Boško Karanović

 

Do pre samo mesec dana biznismen iz Austrije svoju izabranicu dizao je u zvezde, poklanjao joj najskuplje automobile na tržištu, sa njom jahtama putovao po čitavom Sredozemlju, čak i kada je odlučila da ponovo stane na veliku scenu i širom sveta priredi koncerte za pamćenje podržao ju je.

Istina je, doduše, da se Toni pojavio tek na jednom do dva Draganina koncerta, što opet ne mora da se povezuje sa krizom u braku jer, za početak, reč je o čoveku koji na dnevnom nivou zarađuje milione, privređuje sa nekim od najboljih privrednika u Evropi i njegovo vreme poprilično košta.

Drugo, ali i te kako važno za spomenuti, jeste da je izabranik estradne umetnice u svega godinu, godinu i po dana izgubio oba roditelja.

Uprkos činjenici da njegova draga niže uspehe i lagano se vraća na estradni tron, Toni se na neko vreme sklonio, što je razumljivo.

Antonio Ahel / ATA Images

 

Zbog nemilog događaja, kada je majka biznismena preminula neprosredno pred koncert u srpskoj prestonici, Dragana je odložila susret sa beogradskom publikom, zbog čega su fanovi bili razočarani, ali stali su uz nju i, kada je došlo vreme da pred njima zapeva, pozdravili su je neverovatnim ovacijama.

Nažalost, to je bio jedini put kada je Toni došao na nastup. Gotovo čitavu turneju sama je organizovala, koncerte otpevala, a kada se približio kraj tim velikim raskošnim nastupima, poželela je da ode, ne u svoj dvorac u Beču, niti roditeljima u dom u Kasidolu, već u manastir Ostrog.

Instagram/dragana_mirkovic

 

Na ovom putu opet nije dobila pratnju supruga, što stvara nove temelje za spekulacije i nagađanja da je zaista nastupila bračna kriza Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Pevačica je, naime, manastir od velike važnosti posetila sa ćerkom Manuelom i sinom Markom, koji je nazvala svojom svetinjom.

Pročitajte: Svi misle da je odmah živela u izobilju, a evo gde je stanovala Dragana sa Tonijem na početku braka - Često sam plakala (FOTO)

"Moj svet i moje svetinje", napisala je ispod fotografije Dragana.

Instagram/dragana_mirkovic

 

Veruje se da će se, ako se spekulacije na ovu temu nastave, pevačica oglasiti i potvrdili ili, pak, demantovati sumnje da u njenom braku nije više sve idealno.

 

Komentari (0)

Loading