Celebrity News

Saša Kovačević je sedam godina u vezi: Vreme za svadbena zvona

Devojka Saše Kovačevića Zorana Tasovac

Saša Kovačević je sedam godina u vezi: Vreme za svadbena zvona

Boško Karanović

Saša Kovačević korača u susret jubilarnom 40. rođendanu, ali i dalje uživa u statusu najpoželjnijeg neženje u Srbiji. Ipak, to ne znači da je sam. Devojka Saše Kovačevića, Zorana Tasovac, osvojila je njegovo srce još 2017. godine.

Boško Karanović

 

Zaljubljeni par svoju privatnost brižljivo čuva i retko se zajedno pojavljuju pred kamerama.

Pročitajte: Napustila je stan u kom su živeli godinama - Kako se raspala porodica Saše Kovačevića

- Svako od nas želi da nađe neki mir, pa ni ja nisam izuzetak. Uspeo sam da organizujem svoj život baš onako kako mi odgovara. Ne dozvoljavam da mi bilo šta remeti vreme koje mogu da provedem sa porodicom - kaže pop zvezda.

A Sašina porodica, sa kojom deli svakodnevicu, su Zorana i njena ćerka Iskra. Iako je devojčica rođena u Zoraninom braku sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Cece Ražnatović, pevač je doživljava kao svoje dete.

ATA Images

 

- Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra, kad budem imao biološko dete, Iskra će biti moje prvo dete - jasan je Saša.

Pročitajte: Kriza pokucala na vrata - Zorana besna zapretila odlaskom, Saša nema drugog izbora nego da pristane (Foto)

Devojka Saše Kovačevića uživa u izuzetnoj pažnji svog dečka, koji je u svakoj prilici oslovljava rečima - lepša polovina.

- Ja svoju dragu mnogo volim i uživam u svakom trenutku koji provedem pored nje. Ona je moja druga polovina, evidentno lepša - jasan je Saša Kovačević.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nema sumnje da se Zorana i Saša bezuslovno vole, ali nikome nije jasno zašto ne odlaze pred matičara.

- Zaista ne znam zašto je ljudima to toliko interesantno. Siguran sam da će kad prođe svadba, krenuti pitanja kad će dete, pa kad će drugo dete - kaže pevač, koji planira da se oženi daleko od očiju javnosti.

Komentari (0)

Loading